Training Nederlands voor Oekraïners

Het spreken van de lokale taal helpt enorm om in een land te aarden. De in alle haast gevluchte Oekraïners spreken in de meeste gevallen geen woord Nederlands. Naast opvang, aandacht en ondersteuning kan het leren van de taal ze helpen om zich hier thuis te voelen.

De basis van het Nederlands
De taaltrainers van Regina Coeli in Vught willen graag een helpende hand bieden en hebben een training samengesteld waarmee Oekraïners de basis van het Nederlands kunnen leren. Dat is handig op de werkvloer en in de communicatie met Nederlanders.

Groepstraining tegen een gereduceerd tarief
We bieden de training aan in kleine groepjes (in plaats van individueel). Daarnaast werken we met een gereduceerd tarief. Daardoor kunnen we deze training tegen een lagere prijs aanbieden dan je van Regina Coeli gewend bent. Als werkgever en als particulier kun je mensen aanmelden voor deze training.

Inhoud van de training

De training Nederlands voor Oekraïners is gericht op het leren van de basis van het Nederlands. Zo leren deelnemers zich voorstellen en korte gesprekjes voeren. De lessen vinden plaats in het taleninstituut in Vught in een groep van vijf deelnemers, waardoor we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven en gebruik kunnen maken van de interactie binnen de groep.

De training bestaat uit:

  • 15 bijeenkomsten van telkens twee uur op maandag en woensdag
  • Huiswerkopdrachten
  • Drie maanden toegang tot het e-learningsysteem van Regina Coeli


Meer informatie
Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043, e.goedegebuure@reginacoeli.nl

Voor wie is de training geschikt?

Deelnemers aan deze training zijn afkomstig uit Oekraïne, kunnen zich verstaanbaar maken in het Engels en hebben nog geen of zeer weinig kennis van het Nederlands. Ook hebben zij de beschikking over laptop of pc, waarmee ze de huiswerkopdrachten kunnen maken.

Let op: Als Nederlands spreken een belangrijke competentie is voor het werk, dan loont het waarschijnlijk om een individuele training te volgen. Daarmee kun je sneller een hoger niveau behalen in de taal.

Kosten
Zakelijke boeking: € 849,= excl. BTW
Particuliere boeking: € 899,= vrijgesteld van BTW

Bij deze prijs zijn het lesmateriaal en koffie en thee tijdens de lessen inbegrepen.


Trainingsdata

Laat het ons weten als je interesse hebt om deze training te volgen. Dit kan via:

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043, e.goedegebuure@reginacoeli.nl

Onze leslocatie

De lessen vinden plaats op onze locatie in Vught:
Martinilaan 12Reserveer een plek voor deze training