Cursus Spaans

Effectief Spaans leren in korte tijd

Zie je het al voor je dat je in vloeiend Spaans in een restaurant de ober kunt vragen naar de meest geschikte wijn? Of dat je tijdens een telefoongesprek een Spaanse klant rap te woord kunt staan? Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kun je je dan ook op veel plekken ter wereld redden, maar stijgt ook je waarde op de arbeidsmarkt. Leer Spaans bij de Nonnen van Vught.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Samen met een taaltrainer bepaal je hoe je programma eruit gaat zien. Misschien wil je een goede basis opbouwen in de Spaanse taal of spreek je al Spaans en wil je met conversatielessen op niveau blijven. Samen bepaal je de doelen van de taaltraining, het aantal lesdagen en het lesprogramma. Op die manier kunnen we een efficiënte taaltraining voor jou vormgeven. 

Al in een aantal intensieve lesdagen leer je de basis van de Spaanse taal kennen en kun je gesprekjes voeren in het Spaans. Of je tilt je kennis van het Spaans in een aantal dagen naar een hoger niveau door veel te oefenen met je eigen praktijksituaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, bij Regina Coeli leer je in korte tijd de taal.

Waarom Regina Coeli

  • Stel met een taaltrainer je eigen programma samen
  • Je leert goed Spaans door vooral veel te spreken tijdens de privélessen
  • Je wordt begeleid door een team van taaltrainers, afkomstig uit Spanje en Latijns-Amerika
  • Naast de taal leer je ook de Spaanse (zakelijke) cultuur goed kennen en weet je hoe je in Spanje het meeste succes kunt boeken

Welke training Spaans wil je?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining. Maar er is meer mogelijk. Wat je wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Spaanse taal, wij denken graag met je mee.

Aanbod voor organisaties

Zoek je een taaltraining Spaans voor meerdere medewerkers van je organisatie? Bekijk dan ook ons aanbod voor organisaties.


Een cursist over zijn taaltraining Spaans

"Ik leer hier niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter kennen. Dat vind ik zelf ook heel interessant, want voor je het weet beledig je een Spanjaard terwijl je het heel goed bedoelt."

Lesley Fens
Senior international trader bij Roba Metals

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Spaans

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of ben je misschien geïnteresseerd in een taaltraining Spaans? Neem dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt je vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Je investering voor een taaltraining Spaans
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.