Cursus Italiaans

De meest persoonlijke en effectieve manier om Italiaans te leren

Italiaans leren staat op het wensenlijstje van veel mensen. Hoe fijn zou het zijn om in een restaurant in het Italiaans te kunnen bestellen? Of om zomaar op straat een praatje aan te knopen met een Italiaan? Of misschien wil je de taal leren om zakelijk het ijs te breken. Maak je Italiaanse droom waar door een training Italiaans te volgen bij Regina Coeli. Niet met een standaardcursus, maar volgens een volledig persoonlijk programma.

Wij leren je vanaf de eerste les spreken in het Italiaans, zodat je er al tijdens je volgende bezoek aan Italië profijt van hebt.

 

 

 

Leer zakelijk Italiaans of Italiaans voor het leven in Italië

Als je bij Regina Coeli Italiaans gaat leren, dan stelt een taaltrainer een persoonlijk leerprogramma voor je samen op basis van je niveau en je leerdoelen. Zo leer je precies wat je nodig hebt.

Zakelijk Italiaans
Voor zakendoen in Italië is het leren kennen van de omgangsvormen en de cultuur wellicht net zo belangrijk als het spreken van de taal. Onze taaltrainers nemen je mee in de Italiaanse zakenwereld, de taal en natuurlijk ook de rijke Italiaanse cultuur. Ze verdiepen zich in jouw functie, bedrijf en branche. Op die manier kun je gericht vaktaal leren, rollenspellen oefenen en leren formuleren in relevante situaties.

Italiaans voor een tweede huis
Heb je een tweede huis in Italië, dan is het zeker zo belangrijk om Italiaans te leren. Bijvoorbeeld om contact te leggen met de buren, informatie van de gemeente te begrijpen en om je te kunnen redden in restaurants, winkels en musea. Ook dan zijn privélessen van native speakers de kern van je lesprogramma. 

Mogelijke trainingen Italiaans bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen
 

 Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tijdens kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 51.

 

 

Veelgestelde vragen over een training Italiaans bij Regina Coeli

Ik ben een beginner. Is een taaltraining Italiaans bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Italiaans gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst. We bevelen je aan om voor een intensieve training een voorbereidingsdag te volgen.

Ik heb al best wat kennis van het Italiaans, maar ik vind het nog lastig om de taal te spreken. Wat adviseren jullie mij?
In al onze trainingen ligt de nadruk op het actief gebruiken van de taal. Je bent veel aan het spreken en past grammatica en nieuwe woordenschat meteen toe. Je kunt dus uit alle type trainingen kiezen. 

Is het verplicht om bij Regina Coeli te overnachten?
We nodigen je van harte uit om in ons gastenverblijf te overnachten, maar het is niet verplicht. Als je bij Regina Coeli verblijft, verhoogt dat je focus op het leren van de taal.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848751.

Italiaans leren in Vught

De taaltrainingen van Regina Coeli vinden plaats in Vught. Op de plek waar voorheen het klooster stond waaruit het taleninstituut is ontstaan, staat nu een modern pand. Hier vind je de serene rust die je helpt om tussen de privélessen door te studeren.

De trainingen Italiaans worden verzorgd door taaltrainers die geboren en getogen zijn in Italië en je niet alleen de taal leren maar ook meer vertellen over de cultuur en de omgangsvormen.


Leer vloeiend Italiaans spreken

"Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden in het Italiaans vergt veel persoonlijke aandacht"

Silvana Parasiliti Rantone is een van de taaltrainers Italiaans van Regina Coeli. Opgegroeid aan de voet van de Etna ontwikkelde ze haar liefde voor vreemde talen en literatuur. Die brengt ze nu met Italiaanse passie over op onze cursisten.

"Cursisten komen niet alleen naar Regina Coeli om een taal te leren. Om te communiceren met de inwoners van een land, kun je niet alleen de theorie kennen. Communicatie is veelomvattend;  je moet je leren uitdrukken in verschillende situaties en contexten, zowel verbaal als non-verbaal. Het ontwikkelen van goede communicatieve vaardigheden in het Italiaans vergt veel persoonlijke aandacht. Die kunnen wij geven en dat doen we met veel enthousiasme en passie.”

"Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden in het Italiaans vergt veel persoonlijke aandacht"
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`