Referentie Maud Koolen

Bedrijfsjurist/Legal Counsel bij PwC

Doel taaltraining Engels

“Ik wil vlotter kunnen communiceren in het Engels en daarin zelfverzekerder worden. Nu communiceer ik vaak liever even per e-mail met clienten. Op die manier kan ik even nadenken over woorden en zinsconstructies, maar dat kost natuurlijk wel meer tijd.”

Programma

“In mijn vijfdaagse individuele training Engels heb ik enerzijds algemene lessen zoals grammatica en conversatie. De helft van de privélessen bestaat uit specifieke taal op juridisch vlak. Ik heb voorbeelden van contracten meegenomen waar ik mee te maken heb ik mijn werk. Die contracten vormen de input voor de lessen. Eén van de taaltrainers is zelf jurist en dat merk je.”

Ervaring

“Ik merk heel duidelijk dat ik een flow zit. Ik hoop dat ik die na de training kan vasthouden. Eigenlijk had ik de training intensiever verwacht, maar dat komt misschien doordat ik al gewend ben om de hele dag door stukken te lezen en dagelijks in het Engels communiceer. Bovendien is het hier heerlijk rustig waardoor ik ontspannen ben en me volledig op te training kan focussen.”


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.