Referentie Liz Ansell

HR manager bij Oliver Wyman

Doel taaltraining Nederlands

“Ik ga voor mijn werk verhuizen naar Amsterdam. Ik wil graag met mijn collega’s Nederlands kunnen spreken en Nederlandse stukken op het gebied van HR kunnen begrijpen.”

Programma

“Ik volg een beginnerscursus Nederlands van vijf dagen. Iedere dag heb ik drie privélessen en een groepsles met drie andere mensen die ongeveer hetzelfde niveau hebben als ik. Ik spreek al Duits, dus voor mij is het makkelijker, merk ik. Daarom ga ik ook wat sneller door het programma. Door de individuele lessen is het tempo makkelijk aan te passen.”

Ervaring

“Door de multimediaoefeningen beklijft de stof in mijn hoofd. Qua uitspraak raak ik nog wel eens in de war met het Duits. Daar helpen de taaltrainers me erg goed mee. Ik heb hier zoveel leuke mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Daar ga ik nog veel plezier van hebben. En het eten hier is absoluut om over naar huis te schrijven!”


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.