Referentie Jasvant Khargi

Financieel accountant Unilever

Doel taaltraining Duits

“Ik emigreer naar Zürich voor mijn werk en ik wil er echt goed integreren. De eerste stap daarvoor is het leren van de taal en cultuur.”

Programma

“Ik volg een trainingsprogramma van vijf dagen. Er is veel aandacht voor grammatica, maar ook voor het spreken. Dat vind ik nog lastig, want ik maak liever geen fouten. Tijdens de zelfstudielessen houd ik me vooral bezig met uitspraak. Ik spreek zinnen in en vergelijk dan mijn uitspraak met die van een native speaker. Daar heb ik al veel van geleerd. Ik heb privélessen van vier verschillende taaltrainers. Dat geeft energie. Ik verveel me hier niet!”

Ervaring

“Ik vind het heel interessant om hier een week te verblijven. Het is een mooie setting met alleen maar vriendelijke medewerkers. Daarnaast ontmoet ik veel cursisten met dezelfde motivatie. Je kunt hier makkelijk ervaringen uitwisselen. Ik heb een goede basis om van start te gaan in Zürich. Ik heb meer zelfvertrouwen om te communiceren in het Duits en ga zeker verder met oefenen.”


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.