Vacature technical support medewerker

Language Institute Regina Coeli is op zoek naar een 

technical support medewerker (30-32 uur per week)

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze goed en met zelfvertrouwen willen kunnen communiceren in een vreemde taal.

Hoewel de lessen al geruime tijd niet meer worden verzorgd door de zusters, zijn hun toewijding, gastvrijheid en interesse in mensen sterk verankerd in onze organisatie. Deze waarden worden uitgedragen door ruim 200 medewerkers, die afkomstig zijn uit meer dan twintig verschillende landen en hun vak met passie uitoefenen om cursisten het beste uit zichzelf te laten halen.

Jouw positie binnen de organisatie

Regina Coeli maakt gebruik van ICT met betrekking tot:

 • het onderwijsproces
 • de communicatie met bedrijven en cursisten
 • het ondersteunend proces, Finance en HR etc.


Regina Coeli heeft een ICT Support afdeling die verantwoordelijk is voor het technisch beheer. ICT Support bewaakt de ICT infrastructuur en zorgt voor het dagelijks onderhoud hiervan. Bovendien houdt de afdeling zich bezig met werkplek- en systeembeheer en heeft een helpdeskfunctie. In verband met de groei van het aantal IT systemen, de groei van het aantal gebruikers en veranderingen in de organisatie, is Regina Coeli op zoek naar een technical support medewerker.

Jouw werkzaamheden

Als technical support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers met een ICT vraag. Je handelt zoveel mogelijk vragen en storingen zelf af en geeft 1e lijn ondersteuning aan gebruikers. Gebruikers kunnen jou telefonisch en via email bereiken.
De problemen waar je mee te maken krijgt zijn zeer uiteenlopend: van het vinden van documenten op het netwerk, het oplossen van hardware problemen (printers, beeldschermen, webcams en geluidsinstellingen) tot aanmaken van nieuwe gebruikers en voorraadbeheer. Vragen die niet door de technical support medewerker kunnen worden opgelost, zet je door naar de 2e lijn.

We verwachten van jou dat je

 • Gericht bent op teamwork en op het proactief ondersteunen van collega's / gebruikers;
 • Servicegericht en flexibel bent;
 • Troubleshooten leuk vindt;
 • Bereid bent om jezelf verder te ontwikkelen.


Je brengt mee

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Mbo-niveau 4 diploma richting ICT;
 • Kennis van Windows 7/10;
 • Kennis van Microsoft Office.


Reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van Osch (ICT medewerker) op telefoonnummer 073-684 87 90.
Je kunt jouw sollicitatie richten aan Maud Smits, hr@reginacoeli.nl


Zie het privacy statement van Language Institute Regina Coeli voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

 

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.