Vacature taaltrainers Russisch

Ter versterking van het team van taaltrainers zijn wij op zoek naar taaltrainers Russisch m/v (native speaker)

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze goed en met zelfvertrouwen willen kunnen communiceren in een vreemde taal.

Hoewel de lessen al geruime tijd niet meer worden verzorgd door de zusters, zijn hun toewijding, gastvrijheid en interesse in mensen sterk verankerd in onze organisatie. Deze waarden worden uitgedragen door ruim 200 medewerkers, die afkomstig zijn uit meer dan twintig verschillende landen en hun vak met passie uitoefenen om cursisten het beste uit zichzelf te laten halen.


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar

taaltrainers Russisch m/v (native speakers)

Als taaltrainer bij Regina Coeli moet je in staat zijn om in een team van taaltrainers op een creatieve en professionele wijze vorm te geven aan een taaltraining binnen een kort tijdsbestek voor hoogopgeleide professionals. Je verzorgt individuele lessen en begeleidt kleine groepen. In alles wat je doet, streef je naar de beste kwaliteit en je bent bereid je te blijven ontwikkelen.

Van onze taaltrainers vragen wij:

  • Een opleiding op universitair of HBO-niveau;
  • Moedertaal Russisch;
  • Beheersing van het Nederlands op minimaal B1-niveau en bij voorkeur een andere taal op minimaal B1-niveau;
  • Ervaring in het lesgeven van Russisch als tweede taal;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Brede algemene ontwikkeling en belangstelling;
  • Ervaring met het samenwerken met mensen uit verschillende culturen, en
  • Een flexibele inzetbaarheid gedurende een aantal vooraf ingeplande weekenden.


Solliciteren

We nodigen je met name uit om te reageren als je het aantrekkelijk vindt om op flexibele basis voor Regina Coeli te werken (zzp, payroll). Jouw vergoeding is marktconform.

Toetsing van je talenkennis en moedertaal maakt deel uit van de selectieprocedure. Bij gebleken geschiktheid volgt een interne training op maat.

Je kunt jouw sollicitatie richten aan Maud Smits (HR adviseur), via hr@reginacoeli.nl of:
Language Institute Regina Coeli
Postbus 2055
5260 CB VUGHT

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther van Berkel (Director of Studies) op telefoonnummer 073-684 87 90.


Zie het privacyreglement voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

 

Meer informatie over onze trainingen

De trainingen Russisch worden verzorgd via de methode Regina Coeli. De basis voor de methode werd gelegd door de zusters Kannunikessen, ook wel bekend geworden als de Nonnen van Vught

Lees verder
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.