Vacature taaltrainer Frans

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze goed en met zelfvertrouwen willen kunnen communiceren in een vreemde taal. 

Hoewel de lessen al geruime tijd niet meer worden verzorgd door de zusters, zijn hun toewijding, gastvrijheid en interesse in mensen sterk verankerd in onze organisatie. Deze waarden worden uitgedragen door ruim 200 medewerkers, die afkomstig zijn uit meer dan twintig verschillende landen en hun vak met passie uitoefenen om cursisten het beste uit zichzelf te laten halen.

Ter versterking van het team van taaltrainers zijn wij op zoek naar

taaltrainers Frans m/v (native speakers)

 
Op een creatieve en professionele wijze geef je in een team van taaltrainers vorm aan de taaltraining voor hoogopgeleide professionals. Je verzorgt individuele lessen en begeleidt kleine groepen. In alles wat je doet, streef je naar de beste kwaliteit en je bent bereid je te blijven ontwikkelen.
 

Van onze taaltrainers vragen wij:

  • Een opleiding op universitair of HBO-niveau;
  • Moedertaal Frans;
  • Beheersing van het Nederlands op minimaal B1-niveau en bij voorkeur een andere taal op minimaal B1-niveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • In staat om te reflecteren op eigen gedrag om te groeien in persoonlijke ontwikkeling;
  • Brede algemene ontwikkeling en belangstelling;
  • Inlevingsvermogen in de diversiteit aan culturen;
  • Ervaring met lesgeven, en
  • Een flexibele inzetbaarheid (ochtend, middag, avond en tijdens een aantal vooraf geplande weekenden).
We nodigen je met name uit om te reageren als je het aantrekkelijk vindt om op flexibele basis voor Regina Coeli te werken (zzp, payroll). Jouw vergoeding is marktconform. Regina Coeli biedt een inspirerende internationale werkomgeving en vindt het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling.
 
Toetsing van jouw talenkennis en moedertaal maakt deel uit van de selectieprocedure. Bij gebleken geschiktheid volgt een uitgebreide interne training.
 
U kunt jouw sollicitatie richten aan Maud Smits (HR adviseur), via hr@reginacoeli.nl of:
Language Institute Regina Coeli
Postbus 2055
5260 CB  VUGHT
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nuria Pereto (hoofd Franse sectie) op telefoonnummer 073-684 87 90.

Meer informatie over onze trainingen

De trainingen Frans worden verzorgd via de methode Regina Coeli. De basis voor de methode werd gelegd door de zusters Kannunikessen, ook wel bekend geworden als de Nonnen van Vught

Lees verder
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.