Vacature receptionist / front desk medewerker

Language Institute Regina Coeli is op zoek naar een 

Receptionist / front desk medewerker (12-20 uur per week)

Ben jij als receptionist/front desk medewerker het visitekaartje van Language Institute Regina Coeli? En ben je tussen 12-20 uur per week beschikbaar? Lees dan verder.

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. Het rendement van onze taaltrainingen is zo hoog dat mensen uit alle hoeken van de wereld naar Regina Coeli komen als ze goed en met zelfvertrouwen willen kunnen communiceren in een vreemde taal.

Hoewel de lessen al geruime tijd niet meer worden verzorgd door de zusters, zijn hun toewijding, gastvrijheid en interesse in mensen sterk verankerd in onze organisatie. Deze waarden worden uitgedragen door ruim 200 medewerkers, die afkomstig zijn uit meer dan twintig verschillende landen en hun vak met passie uitoefenen om cursisten het beste uit zichzelf te laten halen.

Wat ga je doen?

De medewerkers van de Front desk zijn de belangrijkste schakel in de ontvangst van onze gasten. Zij verlenen tijdens de taaltraining van de cursist ondersteunende services. Daarnaast zijn zij belangrijk in de interne organisatie. Zij verzorgen lesmateriaal, zijn een vraagbaak voor onze gasten en medewerkers, schakelen telefoontjes door naar de juiste personen en boeken vergaderzalen. Kortom: ze zijn de spin in het web.

Je brengt mee

  • 100% service en representativiteit;
  • Een MBO opleiding waarin secretariële/administratieve vaardigheden en hospitality een hoofdrol spelen;
  • Snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en affiniteit met administratieve taken;
  • Goede computervaardigheden (bij voorkeur een hotelboeksysteem maar in ieder geval MS office);
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits. Spreek je ook nog een andere op het instituut gedoceerde taal dan is dat een pré;
  • Flexibiliteit. Je werkt in een team van collega’s. Samen zorg je voor een bezetting van ‘s morgens 07.00 uur tot ‘s avonds 18.30 uur op de weekdagen. Op vrijdag gaan we door tot 19.30 uur en op zondag starten we om 19.00 uur. Het is een pré als je flexibel beschikbaar bent tijdens afwezigheid van collega’s.


Wij bieden jou

  • Een uitdagende en afwisselende baan waarin je de mogelijkheid krijgt om trainingen te volgen zodat ook jouw ontwikkeling niet stil staat;
  • Een plezierige internationale werkomgeving;
  • Een salaris afgestemd op jouw competenties en ervaring.

 

Je sollicitatie 

Solliciteren kan tot 3 mei door een email met cv en motivatie te sturen naar hr@reginacoeli.nl.

Zie het privacy statement voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.