Vacature projectleider ontwikkeling en vernieuwing

Language Institute Regina Coeli is op zoek naar een 

projectleider ontwikkeling en vernieuwing (24 uur per week)

Jouw positie in de organisatie

Als projectleider ontwikkeling en vernieuwing geef je leiding aan projecten die tot doel hebben vernieuwingen te realiseren in zowel de methode als de leermiddelen. Deze vernieuwingen moeten leiden tot een hoger leerrendement voor de cursist en een nog prettigere leerervaring.

Het project dat in dit 2017/2018 in dit kader centraal staat is de doorontwikkeling van de elektronische leeromgeving van Regina Coeli, E-Regina. Cursisten oefenen dagelijks een aantal uren in E-Regina als ze in Vught zijn, ze bereiden hun taaltraining in E-Regina voor en kunnen nog een tijdje dooroefenen na afloop van hun taaltraining.

In het project is de Director of Studies jouw opdrachtgever die inhoudelijk en didactisch sturing geeft aan het project. De projectmedewerkers zijn de taaltrainers die vanuit de verschillende taalsecties in het project werkzaam zijn en het Hoofd van het Talenpracticum. Bij het plannen van het project en deelprojecten zijn de managers van de taalsecties belangrijke stakeholders. In het project wordt er zowel inhoudelijk als projectmatig nauw samengewerkt met onze externe partner op het gebied van e-learningontwikkeling.

Jouw werkzaamheden

Als projectleider verzorg je in de verschillende fases van het project het projectmanagement. Dit betekent dat je zorgt voor de ontwikkeling en bewaking van de projectplannen: planning van tijd, middelen en mensen.

Functie-eisen

We verwachten van jou dat je:

 • In staat bent om conceptueel mee te denken en dit middels projectmanagement handen en voeten te geven.
 • Een projectplan maakt en verantwoordelijk bent voor de fasering en projectbeheersing.
 • De realisatie van de planning bewaakt.
 • Gericht bent op het behalen van het projectresultaat. Daarvoor coördineer je de activiteiten en bewaakt de op te leveren producten, het budget en doorlooptijd.
 • In staat bent leiding te geven aan dit proces.
 • In staat bent issues en risico’s te managen en kritische besluitvorming voor te leggen aan de opdrachtgever/stakeholders.
 • Gedurende een jaar gemiddeld drie vaste dagen beschikbaar bent in Vught en bereid en in staat om flexibel met tijd om te gaan als de fase van het project dat verlangt.

 

Jouw opleiding en ervaring

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je hebt affiniteit met taal en opleiden;
 • Je hebt bewezen projectmanagementervaring;
 • Je hebt ervaring met blended learning/e-learning en systemen.


Ons aanbod

We bieden een tijdelijk contract van een jaar voor 24 uur per week.

Reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther van Berkel (Director of Studies) op telefoonnummer
073-684 87 90. Je kunt jouw sollicitatie voor 1 augustus a.s. richten aan Maud Smits (HR adviseur) via hr@reginacoeli.nl.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de periode van 28 augustus tot en met 8 september.

Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.