Werken bij Regina Coeli

Language Institute Regina Coeli is een smeltkroes van culturen. Onze taaltrainers zijn afkomstig uit negen taalgebieden. Het corps van taaltrainers van Regina Coeli bestaat uit ongeveer twintig verschillende nationaliteiten.

Werken als taaltrainer bij Regina Coeli

We stellen hoge eisen aan onze taaltrainers. Een eerste vereiste is dat ze ‘native speaker’ zijn in één van de talen waarin wij taaltrainingen verzorgen en die taal op het hoogste niveau beheersen. Daarnaast moeten ze de nodige bagage hebben om een goede gesprekspartner te zijn voor onze cursisten. We vragen dan ook minimaal HBO-niveau en de beheersing van meerdere vreemde talen waaronder het Nederlands.

We hechten veel waarde aan een goed uitgebalanceerd team van taaltrainers, omdat dit het mogelijk maakt om volledig maatwerk te bieden aan onze cursisten. We hebben dan ook taaltrainers met verschillende achtergronden in huis, zoals technisch, HR, marketing en management. Daarnaast houden we bij de samenstelling van ons team rekening met een mix van steuntalen. Taaltrainers kunnen de steuntaal gebruiken in het leerproces, bijvoorbeeld door vergelijkingen te maken of om uitleg te geven.

We leiden onze taaltrainers in huis op om les te geven volgens onze methode. Dit intensieve inwerkprogramma duurt drie tot vier weken. Onderdeel van dit programma is het volgen van een intensieve taaltraining in ons instituut.

Een taaltrainer geeft in een reguliere week taaltraining aan vier verschillende cursisten. Deze één-op-één trainingen zijn ook voor taaltrainers zeer intensief. Vandaar dat alle taaltrainers parttime werken: gemiddeld vier uur per dag, vijf dagen in de week.


Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures.


Open sollicitatie

We zijn regelmatig op zoek naar taaltrainers (native speakers). Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, kunt u ons een open sollicitatie sturen.

Als taaltrainer bij Regina Coeli moet u in staat zijn om in een team van taaltrainers op een creatieve en professionele wijze vorm te geven aan de taaltraining voor hoogopgeleide professionals. U verzorgt individuele lessen en begeleidt kleine groepen. In alles wat u doet, streeft u naar de beste kwaliteit en u bent bereid u te blijven ontwikkelen.

Profiel van een taaltrainer

Van onze taaltrainers vragen wij: 

  • Een opleiding op universitair of HBO-niveau;
  • Een uitstekende kennis en beheersing van uw moedertaal;
  • Beheersing van het Nederlands op minimaal B1-niveau en bij voorkeur een andere taal op minimaal B1 niveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Brede algemene ontwikkeling en belangstelling;
  • Inlevingsvermogen in de diversiteit aan culturen;
  • Affiniteit of ervaring met kennisoverdracht, en
  • Een flexibele inzetbaarheid (ochtend, middag en avond) voor circa twintig uur per week.

Uw sollicitatie

U kunt uw open sollicitatie in de vorm van een brief en curriculum vitae richten aan Maud Smits (HR adviseur), via hr@reginacoeli.nl of: Language Institute Regina Coeli Postbus 2055 5260 CB  Vught. Wij beoordelen uw gegevens en nemen contact met u op indien wij uw gegevens in portefeuille willen houden.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.