Verbouwing restaurant Eatwell

Het aantal cursisten van Regina Coeli groeit. Om dat mogelijk te maken, worden in januari en februari 2024 de keuken en het restaurant van het taleninstituut verbouwd. Het restaurant wordt een plek voor leren, werken, overleggen, eten, pauzeren en ontspannen. Volgens planning gaan de deuren van het vernieuwde restaurant in maart 2024 open.

Compleet nieuw restaurant

Energiereductie en diverse sferen

Regina Coeli grijpt de verbouwing aan om een aanzienlijke energiereductie te realiseren. Dat gebeurt onder andere door het installeren van energiezuinige apparatuur, het gebruik van led-verlichting en door af te gaan van het gas.

Het restaurant wordt ingericht in verschillende sferen. De ‘fine dining’ ruimte is geschikt voor uitgebreid tafelen. De bistro is informeel en nodigt uit om er tussen de lessen door even te studeren. Met de barista die er overdag de heerlijkste koffie serveert, is dat extra aantrekkelijk.

Beperkte overlast

De verbouwingsperiode

Tijdens de verbouwing biedt Regina Coeli de gebruikelijke culinaire service aan cursisten. Er wordt een tijdelijke keuken ingericht en de bar wordt ingezet als restaurant.

Er zijn geen yogalessen in januari en februari.

`