Spoedcursussen

Op zoek naar een taleninstituut dat spoedcursussen verzorgt? Dan bent u bij Language Institute Regina Coeli aan het juiste adres. Iedereen die in een korte periode op een gedegen manier kennis en vaardigheden in een vreemde taal wil opdoen, kiest voor ons instituut. U leert in korte tijd op effectieve wijze de taal toepassen. We spitsen de training volledig toe op uw wensen, zodat u na uw taaltraining bij de Nonnen van Vught direct uit de voeten kunt met de taal.  

In een week grote stappen zetten

Als u in korte tijd uw taalkennis en taalvaardigheden op een hoger niveau wilt brengen, kiest u voor een intensieve individuele taaltraining. In een week tijd boekt u veel progressie. Vooraf bespreekt u met een taaltrainer wat uw werk inhoudt, hoe uw werkomgeving eruit ziet en waar u de taal precies voor nodig heeft. Vervolgens stelt u uw persoonlijke leerdoelen vast. Daar gaat u tijdens uw training - in uw eigen context - mee aan de slag.

In een kort programma gericht werken aan een spoedopdracht

Het is ook mogelijk - als u al een behoorlijk niveau en een helder doel heeft - om een korte taaltraining te volgen waarbij u samen met een taaltrainer werkt aan uw doel. Kom bijvoorbeeld in een dag een belangrijke presentatie voorbereiden.

Wist u trouwens dat u iedere week kunt starten? U kunt bij ons vaak al snel terecht voor een taaltraining naar wens. Informeert u eens naar de mogelijkheden op korte termijn.

Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.