Privélessen

Bent u op zoek naar een docent die privélessen verzorgt waardoor u snel een taal leert of uw huidige niveau verbetert? Met een taaltraining bij Regina Coeli krijgt u dagelijks vier privélessen van meerdere taaltrainers – allen native speaker. Door de afwisseling van taaltrainers leert u de taal in alle facetten kennen en kunt u uw concentratie op een hoog peil houden. De privélessen worden afgewisseld met multimediaoefeningen en zelfstudie zodat u zich het geleerde eigen kunt maken.

Personal coaching

Wilt u op korte termijn specifieke ondersteuning bij het gebruik van een vreemde taal, dan is taalcoaching misschien iets voor u. Als u een vreemde taal al redelijk beheerst, dan kunt u in privélessen met een docent werken aan een presentatie, uw persoonlijke effectiviteit, onderhandeltechnieken of schrijfvaardigheid.

Privélessen met het best mogelijke resultaat

Of u nu besluit om privélessen te volgen om zakelijke of persoonlijke redenen, bij taalinstituut Regina Coeli bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Al onze taalcursussen worden volledig toegespitst op uw mogelijkheden, huidige niveau en uw context. Met onze bewezen lesmethode leert u op een effectieve en plezierige wijze de taal in een zeer korte periode.

Individuele en persoonlijke taaltrainingen

Aan elke taaltraining gaat een persoonlijk adviesgesprek vooraf waarbij uw wensen en doelen worden vastgesteld. Dit gesprek vormt dan ook een belangrijk uitgangspunt voor de invulling van de privélessen en de oefeningen die u tussendoor uitvoert.

Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.