Intensieve individuele taaltraining Spaans

Spaans leren in een paar dagen tijd

Wilt u graag goed en in korte tijd Spaans leren spreken, volg dat een intensieve individuele taaltraining Spaans bij Regina Coeli. Onze Spaanstalige taaltrainers leren u heel gericht en op een eenvoudige manier de Spaanse taal. Of u nu een beginner bent of al kennis heeft van de Spaanse taal. Omdat uw taaltraining volledig persoonlijk en individueel is, begint u met leren vanaf het allereerste moment. 

Niet alleen intensief maar ook volledig individueel

Tijdens uw taaltraining bij Regina Coeli volgt u meerdere dagen achter elkaar een programma dat bestaat uit:

     
4 privélessen per dag van een team van taaltrainers   praktijkgerichte opdrachten, zelfstudie en gepersonaliseerde e-learning   lunches en diners waarin u in het Spaans communiceert   Persoonlijke coaching door native speakers

Persoonlijk programma
De klassieke intensieve individuele taaltraining staat ook wel bekend als 'het weekje naar de Nonnen'. U bent een volledige werkweek of een gedeelte daarvan bezig met Spaans leren. Op basis van uw doelen en uw niveau stellen we een lesprogramma voor u samen. Tijdens de lessen spelen taaltrainers in op uw context, leerstijl, uw wensen en uw vorderingen.

Vrijblijvende intake

Voorafgaand aan een intensieve individuele taaltraining Spaans voert u een intakegesprek met een taaltrainer Spaans en krijgt u een idee van hoe uw training eruit gaat zien. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!

Naar de contactpagina | Bel direct: 073 - 684 87 90


De locatie ondersteunt uw leerproces

Als u start met een intensieve individuele taaltraining Spaans, dan stapt u een aantal dagen uit uw dagelijkse routine. U verblijft bij Regina Coeli volgens een volpensionformule. Onze locatie is volledig ingericht op het leren van een vreemde taal. Hier kunt u zich gemakkelijk concentreren en ligt er weinig afleiding op de loer.

Flow
Door het intensieve karakter en de afwisseling van uw programma komt u makkelijk in een flow. U kunt zich volledig concentreren op het leren van de taal omdat u in ons instituut verder nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen voor u!

Lees meer over onze locatie >

In het talenpracticum oefent u volop met luisteren, spreken, grammatica en woordenschat.
In de gezellige bar studeert u met een muziekje op de achtergrond.
Twee keer per dag wordt in het restaurant een maaltijd geserveerd.
In het instituut bevindt zich een cardioruimte en een yogazaal/krachthonk.
U kunt zelfs blijven overnachten in het gastenverblijf.

Alternatieven voor een intensieve individuele taaltraining Spaans

Wilt u uw Spaans verbeteren maar is de intensieve individuele taaltraining Spaans niet precies wat u zoekt? Geen probleem, er zijn voldoende aantrekkelijke alternatieven. Als u iets heel anders wilt, dan denken wij graag met u mee over een passende training voor u of voor uw team.

Naar de overzichtspagina over onze trainingen Spaans >>


Hoe kunnen we u helpen?

Bent u geïnteresseerd in een intensieve taaltraining Spaans? Neemt u dan contact met ons op. Een medewerker van Client Services kan een vrijblijvende intake met een taaltrainer Spaans voor u inplannen en veel vragen beantwoorden.

 

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.