Intensieve individuele taaltraining Nederlands

Effectieve onderdompeling in de Nederlandse taal

Nederlands leren kan een uitdaging zijn omdat Nederlanders vaak snel overstappen naar het Engels als ze merken dat iemand het Nederlands niet als moedertaal spreekt. En toch wilt u de taal graag leren spreken om beter te integreren of omdat u de taal nodig heeft voor uw werk. Kom dan naar Regina Coeli voor een intensieve training. Onze taaltrainers spreken alleen Nederlands met u en begeleiden u zo dat u na uw training daadwerkelijk Nederlands spreekt. 

Niet alleen intensief maar ook volledig individueel

Tijdens uw taaltraining bij Regina Coeli volgt u meerdere dagen achter elkaar een programma dat bestaat uit:

     
4 privélessen per dag van een team van taaltrainers   praktijkgerichte opdrachten, zelfstudie en gepersonaliseerde e-learning   lunches en diners waarin u in het Nederlands communiceert   Persoonlijke coaching door native speakers

Persoonlijk programma
De klassieke intensieve individuele taaltraining staat ook wel bekend als 'het weekje naar de Nonnen'. U bent een volledige werkweek of een gedeelte daarvan bezig met Nederlands leren. Op basis van uw doelen en uw niveau stellen we een lesprogramma voor u samen. Tijdens de lessen spelen taaltrainers in op uw context, leerstijl, uw wensen en uw vorderingen.

Vrijblijvende intake

Voorafgaand aan een intensieve individuele taaltraining Nederlands voert u een intakegesprek met een taaltrainer Nederlands en krijgt u een idee van hoe uw training eruit gaat zien. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!

Naar de contactpagina | Bel direct: 073 - 684 87 90


De locatie ondersteunt uw leerproces

Als u start met een intensieve individuele taaltraining Nederlands, dan stapt u een aantal dagen uit uw dagelijkse routine. U verblijft bij Regina Coeli volgens een volpensionformule. Onze locatie is volledig ingericht op het leren van een vreemde taal. Hier kunt u zich gemakkelijk concentreren en ligt er weinig afleiding op de loer.

Flow
Door het intensieve karakter en de afwisseling van uw programma komt u makkelijk in een flow. U kunt zich volledig concentreren op het leren van de taal omdat u in ons instituut verder nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen voor u!

Lees meer over onze locatie >

In het talenpracticum oefent u volop met luisteren, spreken, grammatica en woordenschat.
In de gezellige bar studeert u met een muziekje op de achtergrond.
Twee keer per dag wordt in het restaurant een maaltijd geserveerd.
In het instituut bevindt zich een cardioruimte en een yogazaal/krachthonk.
U kunt zelfs blijven overnachten in het gastenverblijf.

Alternatieven voor een intensieve individuele taaltraining Nederlands

Wilt u uw Nederlands verbeteren maar is de intensieve individuele taaltraining Nederlands niet precies wat u zoekt? Geen probleem, er zijn voldoende aantrekkelijke alternatieven. Als u iets heel anders wilt, dan denken wij graag met u mee over een passende training voor u of voor uw team.

Naar de overzichtspagina over onze trainingen Nederlands >>


Hoe kunnen we u helpen?

Bent u geïnteresseerd in een intensieve taaltraining Nederlands? Neemt u dan contact met ons op. Een medewerker van Client Services kan een vrijblijvende intake met een taaltrainer Nederlands voor u inplannen en veel vragen beantwoorden.

 

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.