Intensieve individuele taaltraining Duits

Leer in korte tijd (beter) Duits

Het is mogelijk om in korte tijd de Duitse taal onder de knie te krijgen. Een goede motivatie en deskundige begeleiding zijn essentieel om snel Duits te leren. Met bijvoorbeeld een intensieve individuele taaltraining Duits verbetert u gericht uw vaardigheden in de Duitse taal. Na uw taaltraining kunt u direct in de praktijk Duits spreken doordat u tijdens uw training Duits uw praktijksituaties hebt geoefend met uw team van taaltrainers.

Niet alleen intensief maar ook volledig individueel

Tijdens uw taaltraining bij Regina Coeli volgt u meerdere dagen achter elkaar een programma dat bestaat uit:

     
4 privélessen per dag van een team van taaltrainers   praktijkgerichte opdrachten, zelfstudie en gepersonaliseerde e-learning   lunches en diners waarin u in het Duits communiceert   Persoonlijke coaching door native speakers

Persoonlijk programma
Uw lesprogramma wordt speciaal voor u samengesteld op basis van uw niveau, uw doelen, uw context, uw leerstijl en uw wensen. De klassieke intensieve individuele taaltraining staat ook wel bekend als 'het weekje naar de Nonnen'. U verdiept zich een volledige werkweek in het leren van de Duitse taal. Maar het is ook mogelijk om slechts een deel van de week bij Regina Coeli door te brengen.

Vrijblijvende intake
Bent u benieuwd hoe uw programma eruit kan gaan zien? Neemt u contact met ons op voor het boeken van een vrijblijvende intake.

Naar de contactpagina | Bel direct: 073 - 684 87 90


De locatie ondersteunt uw leerproces

Tijdens een intensieve individuele taaltraining Duits stapt u een aantal dagen uit uw dagelijkse routine. U verblijft in het taleninstituut in Vught volgens een volpensionformule. Onze locatie is volledig ingericht op het leren van een vreemde taal. Hier kunt u zich gemakkelijk concentreren en ligt er weinig afleiding op de loer.

Flow
Door het intensieve karakter en de afwisseling van uw programma komt u makkelijk in een flow. U kunt zich volledig concentreren op het leren van de taal omdat u in ons instituut verder nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen voor u!

Lees meer over onze locatie >

In het talenpracticum oefent u volop met luisteren, spreken, grammatica en woordenschat.
In de gezellige bar studeert u met een muziekje op de achtergrond.
Twee keer per dag wordt in het restaurant een maaltijd geserveerd.
In het instituut bevindt zich een cardioruimte en een yogazaal/krachthonk.
U kunt zelfs blijven overnachten in het gastenverblijf.

Alternatieven voor een intensieve individuele taaltraining Duits

Wilt u uw Duits verbeteren maar is de intensieve individuele taaltraining Duits niet precies wat u zoekt? Geen probleem, wij denken graag met u mee over een passende training voor u of voor uw team. Bekijk de alternatieven of neem direct contact met ons op.

Naar de overzichtspagina over onze trainingen Duits >>


Hoe kunnen we u helpen?

Denkt u dat een intensieve individuele taaltraining Duits misschien iets voor u is? Neemt u dan contact met ons op. Een medewerker van Client Services staat u tijdens kantooruren graag te woord en kan een vrijblijvende intake met een taaltrainer Duits voor u inplannen.

 

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.