Trainingsprogramma & lestijden

Als cursist van Regina Coeli krijgt u een persoonlijk trainingsprogramma. Een belangrijk ingrediënt van de training op maat is het nauwkeurig samengestelde team van taaltrainers. Zij zullen u in de privélessen begeleiden bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

Opbouw trainingsprogramma

Bij de start van u taaltraining ontvangt u uw programma.

Een taaltraining bestaat doorgaans uit een dagelijks pakket van privé-lessen, multimedialessen en een aantal uren zelfstudie. Daarnaast wordt u in de gelegenheid gesteld uw spreekvaardigheid binnen een groep te oefenen tijdens een aantal groepsactiviteiten op verschillende avonden gedurende de week.

Lestijden

De lessen starten elke ochtend om 8.20 uur. Een les duurt 55 minuten. Op maandag start de dag al om 8.00 uur met een gezamenlijke ontvangst.

Het tijdstip waarop uw lesdag eindigt, verschilt per dag:

  • Op maandag en woensdag is het laatste lesblok van 17.45 tot 18.30 uur bestemd voor zelfstudie met aansluitend een dinerbuffet dat voor u klaarstaat tot 20.00 uur.
  • Op dinsdag en donderdag is het laatste trainingsblok van 18.00 tot 19.15 uur bestemd voor een groepsactiviteit en/of zelfstudie. Na een diner in ons instituut is uw lesdag om 21.00 uur afgelopen.
  • Op vrijdag is er na afloop van uw lessen een afscheidsborrel.
  • U kunt het programma van de taalweekenden bekijken op de pagina over het Language Weekend.
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.