Sport & ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen u dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Fitnessruimtes

In het souterrain van het instituut vindt u een yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte.

Yogalessen

Als cursist van Language Institute Regina Coeli kunt u deelnemen aan de yogalessen die verzorgd worden tijdens uw taaltraining. Door het volgen van de lessen creëert u ruimte in uw hoofd om een taal te leren en ervaart u een moment van ontspanning. Een gekwalificeerde docent verzorgt lessen vinyasa slow flow yoga, een vorm die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De voertaal tijdens de les is Engels. Zorg ervoor dat u comfortabele kleding draagt. Aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 6.45 – 7.30 uur
Woensdag 18.00 – 19.00 uur


Mogelijkheden voor ontspanning

Er zijn legio mogelijkheden voor ontspanning bij Regina Coeli. Leen bijvoorbeeld een fiets bij de receptie en trek erop uit. Ontspan een halfuur in een massagestoel. Snuffel rond in de bibliotheek met boeken in vele talen of breng uw vrije tijd door in bar Chatwell.

Een drankje met medecursisten in bar Chatwell
Breng tijd door in de bibliotheek in het souterrain
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.