Regina Coeli arrangement

De juiste energie voor een dag studeren

Tijdens uw training bent u de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Buiten uw lesprogramma kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli. 

 

Het Regina Coeli arrangement bestaat uit:

  • Gebruik van het talenpracticum en overige studieruimtes
  • De online leeromgeving e-Regina
  • Een uitgebreide internationale lunch en een diner
  • Smakelijke en gezonde verse tussendoortjes in bar Chatwell
  • De fitnessfaciliteiten, yogalessen en massagestoelen
  • Koffie, thee, water en frisdrank
  • In de avond na het diner kunt u gebruikmaken van bar Chatwell

Lunches en diners

Dagelijks verzorgt het koksteam van Regina Coeli een lekkere en gezonde lunch, tussendoortjes en een meergangendiner. Op dinsdag en donderdag wordt een driegangendiner aan tafel geserveerd. Op maandag en woensdag treft u een uitgebreid dinerbuffet in het restaurant zodat u meer vrijheid heeft uw avond in te delen. Neemt u deel aan het Language Weekend dan geniet u zowel op vrijdag- als op zaterdagavond van een driegangendiner.

Tijdens een lesdag leert u niet alleen op de formele lesmomenten. Ook op de informele momenten zoals tijdens de maaltijden bent u met de taal bezig. U gebruikt de taal dan in ‘echte’ situaties met medecursisten of cursisten die uw doeltaal als moedertaal hebben.

Heeft u specifieke dieetwensen, dan houden wij daar graag rekening mee. We willen u verzoeken uw dieetwensen tijdig te melden bij de receptie of tijdens het boeken van de taaltraining.

Lunch in het restaurant
Gerecht tijdens de lunch
Een uitgebreid lunchbuffet met brood, salades en zoete gerechten
Koks druk in de weer met de voorgerechten
Iedere avond een heerlijk diner

Sport en ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen u dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Fitnessruimtes

In het souterrain van het instituut vindt u een yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte.

Yogalessen

Als cursist van Language Institute Regina Coeli kunt u deelnemen aan de yogalessen die verzorgd worden tijdens uw taaltraining. Door het volgen van de lessen creëert u ruimte in uw hoofd om een taal te leren en ervaart u een moment van ontspanning. Een gekwalificeerde docent verzorgt lessen vinyasa slow flow yoga, een vorm die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De voertaal tijdens de les is Engels. Zorg ervoor dat u comfortabele kleding draagt. Aanmelden is niet nodig.

Dinsdag 6.45 – 7.30 uur
Woensdag 18.00 – 19.00 uur

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.