Overnachten

Kies voor volledige focus op het leren van de taal

Als u het maximale wilt halen uit een intensieve training, zorg er dan voor dat niets of niemand u kan afleiden. Overnacht bij Regina Coeli om volledig in de sfeer te blijven of verblijf in een nabijgelegen hotel. U kunt tijdens het boeken van uw taaltraining aangeven of u wilt dat we uw overnachtingen voor u verzorgen.

Uw verblijf in Eikenheuvel

Gastenverblijf Eikenheuvel bevindt zich in een vleugel van het taleninstituut aan de Martinilaan 12 in Vught. In deze inspirerende en groene omgeving profiteert u maximaal van de faciliteiten van het taleninstituut en van de mogelijkheid om te oefenen en te netwerken met de internationale cursisten. Daarnaast heeft u de vrijheid om u tijdens de taaltraining terug te trekken in uw kamer als dat nodig is voor uw concentratie of rust. In de avonduren kunt u gebruikmaken van de faciliteiten in de ruime bar van ons instituut.  

Tijdens uw lesdag kunt u uw kamer gebruiken voor zelfstudie.
Gastenverblijf Eikenheuvel beschikt over comfortabele kamers
In de pantry kunt u de hele dag door een drankje nemen.

Het ontbijt

Iedere ochtend staat er een ontbijt voor u klaar.

Het ontbijt wordt geserveerd op:
Maandag 7.00 – 8.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 7.00 – 8.30 uur
Zaterdag en zondag 7.00 – 8.15 uur 

In de ochtend staat het ontbijt voor u klaar.
Er is een gevarieerd buffet met verse producten
Heeft u een speciaal dieet, dan bereiden we graag iets speciaal voor u.

Inchecken

U kunt op zondagavond inchecken vanaf 20.00 uur. Let op: op zondagavond is er geen diner. U kunt in de bar Chatwell terecht om iets te bestellen van de kleine kaart. U kunt op uw laatste trainingsdag voor 13.30 uur uitchecken bij de receptie. 

Uw verblijf tijdens het Language Weekend

Neemt u deel aan een Language Weekend, dan verwachten we u op vrijdag om 19.00 uur. Na een kennismaking wordt het diner geserveerd.


De inrichting van uw kamer

De kamers zijn eenvoudig ingericht met een eenpersoonsbed, een klein bureau, een tv en een badkamer met douche. Daarnaast is uw kamer voorzien van handdoeken, een föhn en doucheproducten. In de nabijheid van uw kamer vindt u een klein drankenbuffet waar u zelf onder andere een kopje koffie of thee kunt nemen.

Een eenvoudige comfortabele kamer
Slimme opbergplekken creƫren rust en ruimte
Zingen tijdens het douchen, natuurlijk in uw doeltaal...
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.