Maaltijden

De juiste energie voor een dag studeren

De lunch en het diner vormen een onlosmakelijk onderdeel van uw taaltraining bij Regina Coeli. Niet alleen omdat u op deze momenten informeel met uw medecursisten kunt oefenen, maar ook omdat u met gezonde voeding beter kunt leren.

Lunches en diners

Dagelijks verzorgt het koksteam van Regina Coeli een lekkere en gezonde lunch, tussendoortjes en een meergangendiner. Op dinsdag en donderdag wordt een driegangendiner aan tafel geserveerd. Op maandag en woensdag treft u een uitgebreid dinerbuffet in het restaurant zodat u meer vrijheid heeft uw avond in te delen. 

Neemt u deel aan het Language Weekend dan geniet u zowel op vrijdag- als op zaterdagavond van een driegangendiner.

Heeft u specifieke dieetwensen, dan houden wij daar graag rekening mee. We willen u verzoeken uw dieetwensen tijdig te melden bij de receptie of tijdens het boeken van de taaltraining.

Lunch in het restaurant
Gerecht tijdens de lunch
Een uitgebreid lunchbuffet met brood, salades en zoete gerechten
Koks druk in de weer met de voorgerechten
Iedere avond een heerlijk diner

Taaltafels

Tijdens uw taaltraining heeft u twee taaltafels onder leiding van een trainer. Dit zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij u in de doeltaal spreekt. Tijdens de overige maaltijden kunt u zelf kiezen of u met uw medecursisten wilt communiceren in uw moedertaal of in de taal die u bestudeert.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.