Tijdens uw verblijf

Alles wat u voor uw aankomst moet weten

U wilt natuurlijk goed voorbereid op uw taaltraining bij Regina Coeli verschijnen. Tijdens uw intake en van de afdeling Client Services heeft u veel informatie en studietips gekregen. Lees hier op uw gemak de praktische informatie nog eens door.

Uw trainingsprogramma

Bij de start van uw taaltraining ontvangt u uw persoonlijk lesprogramma met een korte toelichting. De lesdagen bij Regina Coeli starten om 8.20 uur en duren tot in de avond.

Lees verder

Regina Coeli arrangement

Tijdens uw training bent u de gehele dag te gast bij Regina Coeli. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.

Lees verder

Overnachten

Voor een optimale focus op het leren van de taal verblijft u bij Regina Coeli of een nabijgelegen hotel. In het laatste geval kunt u iedere ochtend en avond gebruikmaken van de shuttlebus.

Lees verder

Bereikbaarheid en wifi

We adviseren u tijdens uw training afstand te nemen van uw werk, zodat u zich volledig kunt richten op het leren van de taal. Op die manier bereikt u het beste resultaat.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.