Tijdens uw verblijf

Alles wat u voor uw aankomst moet weten

U wilt natuurlijk goed voorbereid op uw taaltraining bij Regina Coeli verschijnen. Tijdens uw intake en van de afdeling Client Services heeft u veel informatie en studietips gekregen. Lees hier op uw gemak de praktische informatie nog eens door.

Uw trainingsprogramma

Bij de start van uw taaltraining ontvangt u uw persoonlijk lesprogramma met een korte toelichting. De lesdagen bij Regina Coeli starten om 8.20 uur en duren tot in de avond.

Lees verder

Maaltijden

De lunches en diners vormen een onderdeel van de taaltraining en vinden plaats in het cursistenrestaurant

Lees verder

Overnachten

Voor een optimale focus op het leren van de taal verblijft u bij Regina Coeli of een nabijgelegen hotel. In het laatste geval kunt u iedere ochtend en avond gebruikmaken van de shuttlebus.

Lees verder

Bereikbaarheid en wifi

We adviseren u tijdens uw training afstand te nemen van uw werk, zodat u zich volledig kunt richten op het leren van de taal. Op die manier bereikt u het beste resultaat.

Lees verder

Sport en ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen u dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.