Trainingsprogramma

Als cursist van Regina Coeli krijg je een persoonlijk trainingsprogramma. Een belangrijk ingrediënt van de training op maat is het nauwkeurig samengestelde team van taaltrainers. Zij zullen je in de privélessen begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Opbouw trainingsprogramma

Bij de start van je taaltraining ontvang je je programma.

Om 8.20 uur start de eerste les. In je rooster staat aangegeven welke werkkamer deze week tot jouw beschikking staat. Hier krijg je les van je taaltrainers, maak je je multimediaopdrachten en kun je de hele dag studeren. Iedere les duurt 55 minuten. 


Multimedia en zelfstudie

Begint je rooster met een studieuur, dan kun je volgens de instructies starten met multimedia in je werkkamer. Een medewerker van het talenpracticum loopt rond op beide verdiepingen om uitleg te geven, mocht dat nodig zijn.

Zorg ervoor dat je tijdens de training je inloggegevens voor My Regina Coeli bij de hand hebt, zodat je vlot van start kunt.


Activiteiten en taaltafels

Aan je lesprogramma zijn naast je privélessen ook een groepsactiviteit en twee taaltafels toegevoegd. Dit zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij je onder leiding van een taaltrainer in de doeltaal spreekt. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van je taaltrainer.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.