Trainingsprogramma

Als cursist van Regina Coeli krijg je een persoonlijk trainingsprogramma. Een belangrijk ingrediënt van de training op maat is het nauwkeurig samengestelde team van taaltrainers. Zij zullen je in de privélessen begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Opbouw trainingsprogramma

Op je eerste lesdag begroeten wij je graag om 8.00 uur. Je ontvangt dan je lesprogramma en een korte uitleg over de taaltraining. Tenzij anders afgesproken, bestaat je programma uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten en zelfstudie. Daarnaast kun je de hele dag gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.

Ook op de informele momenten zoals tijdens de maaltijden ben je met de taal bezig. Je gebruikt de taal dan in ‘echte’ situaties met medecursisten of cursisten die jouw doeltaal als moedertaal hebben.


Lestijden

De lessen starten elke ochtend om 8.20 uur. Een les duurt 55 minuten.

Je hebt pauzes tussen:

  • 10.15 en 10.35 uur
  • 12.30 en 13.25 uur (lunch), en
  • 15.20 en 15.40 uur

Je dag eindigt tussen 20.00 en 21.00 uur met uitzondering van vrijdag. Dan sluiten we na de laatste les de dag af met een borrel.


Activiteiten en taaltafels

Aan je lesprogramma zijn naast je privélessen ook een groepsactiviteit en twee taaltafels toegevoegd. Dit zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij je onder leiding van een taaltrainer in de doeltaal spreekt. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van je taaltrainer.


Meet & Greet

Op maandag ben je van harte welkom bij de Meet & Greet in Chatwell. Hier ontmoet je je mede-cursisten. De borrel start om 17.45 uur. Vanaf 18.30 uur kun je aanschuiven bij het diner.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.