Trainingsprogramma

Als cursist van Regina Coeli krijg je een persoonlijk trainingsprogramma. Een belangrijk ingrediënt van de training op maat is het nauwkeurig samengestelde team van taaltrainers. Zij zullen je in de privélessen begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Je lesrooster

Tenzij anders afgesproken, bestaat je programma uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten en zelfstudie.

Voor je training begint, kun je in jouw persoonlijke omgeving (learn.reginacoeli.nl) zien wat je lesrooster is en welke trainers we voor je hebben geselecteerd. Als er een wijziging is, dan voeren we die hierin direct door. Op die manier kun je altijd de meest recente versie van je rooster raadplegen.


Lestijden

De lessen starten elke ochtend om 8.20 uur. Een les duurt 55 minuten.

Je hebt pauzes tussen:

  • 10.15 en 10.35 uur
  • 12.30 en 13.25 uur (lunch), en
  • 15.20 en 15.40 uur

Activiteiten en taaltafels

Aan je lesprogramma zijn naast je privélessen ook een groepsactiviteit en twee taaltafels toegevoegd. Dit zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij je onder leiding van een taaltrainer in de doeltaal spreekt. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van je taaltrainer.


Meet & Greet

Op maandag ben je van harte welkom bij de Meet & Greet in Chatwell. Hier ontmoet je je mede-cursisten. De borrel start om 17.45 uur. Vanaf 18.30 uur kun je aanschuiven bij het diner.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.