Sport & ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen je dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Fitnessruimtes

In het souterrain van het instituut vind je een yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte. Je kunt gratis gebruikmaken van deze faciliteiten.


Yoga lessen

Als cursist van Language Institute Regina Coeli kun je deelnemen aan de yogales die verzorgd wordt tijdens je taaltraining. Door het volgen van de les creëer je ruimte in je hoofd om een taal te leren en ervaar je een moment van ontspanning.

Een gekwalificeerde docent verzorgt een les vinyasa slow flow yoga, een vorm die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De voertaal tijdens de les is Engels. Zorg ervoor dat je com-fortabele kleding draagt.

Aanmelden bij de receptie. Er is ruimte voor maxi-maal 6 cursisten.

Tijdstip: dinsdag en donderdag 6.45 – 7.30 uur Locatie: yogaruimte in het souterrain


Mogelijkheden voor ontspanning

Er zijn legio mogelijkheden voor ontspanning bij Regina Coeli. Leen bijvoorbeeld een fiets bij de receptie en trek erop uit. Ontspan een halfuur in een massagestoel. Snuffel rond in de bibliotheek met boeken in vele talen of breng uw vrije tijd door in bar Chatwell.

Een drankje met medecursisten in bar Chatwell
Breng tijd door in de bibliotheek in het souterrain
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.