Regina Coeli arrangement

De juiste energie voor een dag studeren

Tijdens je training ben je de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Buiten je lesprogramma kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli. 

 

Het Regina Coeli arrangement bestaat uit:

  • Gebruik van een eigen werkkamer
  • De online leeromgeving e-Regina
  • Een uitgebreide internationale lunch en een diner
  • Smakelijke en gezonde verse tussendoortjes
  • De fitnessfaciliteiten, yogalessen en massagestoelen
  • Koffie, thee, water en frisdrank
  • In de avond na het diner kunt u gebruikmaken van bar Chatwell

Lunches en diners

Tijdens een lesdag leer je niet alleen op de formele lesmomenten. Ook op de informele momenten zoals tijdens de maaltijden ben je met de taal bezig. Je gebruikt de taal dan in ‘echte’ situaties met medecursisten of cursisten die jouw doeltaal als moedertaal hebben.

Alle maaltijden worden verzorgd door de medewerkers van de catering in restaurant Eatwell. Je kunt je keuze voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner aan tafel maken via een app. Bediening vindt plaats op gepaste afstand.

Heb je specifieke dieetwensen, dan houden wij daar graag rekening mee. Je kunt je wensen vastleggen in je profiel in de app. Die informatie wordt gekoppeld aan je bestelling en vervolgens doorgegeven aan ons koksteam.

Lunch: 12.00 – 14.00 uur

Diner: vanaf 17.30. Bestel van dinsdag t/m vrijdag voor 18.00 uur

Al je vragen kun je stellen aan een medewerker van de catering in het restaurant.

Lunch in het restaurant
Gerecht tijdens de lunch
Een uitgebreid lunchbuffet met brood, salades en zoete gerechten
Koks druk in de weer met de voorgerechten
Iedere avond een heerlijk diner

Sport en ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen je dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Fitnessruimtes

In het souterrain van het instituut vind je een yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte.

Yogalessen

Als cursist van Language Institute Regina Coeli kun je deelnemen aan de yogales die verzorgd wordt tijdens je taaltraining. Door het volgen van de lessen creëer je ruimte in je hoofd om een taal te leren en ervaar je een moment van ontspanning. Een gekwalificeerde docent verzorgt lessen vinyasa slow flow yoga, een vorm die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De voertaal tijdens de les is Engels. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt.

Aanmelden bij de receptie. Er is ruimte voor maximaal 6 cursisten.

Dinsdag 6.45 – 7.30 uur

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.