Overnachten

Kies voor volledige focus op het leren van de taal

Als je het maximale wil halen uit een intensieve training, zorg er dan voor dat niets of niemand je kan afleiden. Overnacht bij Regina Coeli om volledig in de sfeer te blijven of verblijf in een nabijgelegen hotel. Je kunt tijdens het boeken van je taaltraining aangeven of je wil dat we overnachtingen voor je verzorgen.

Je verblijf in Eikenheuvel

Gastenverblijf Eikenheuvel bevindt zich in een vleugel van het taleninstituut aan de Martinilaan 12 in Vught. In deze inspirerende en groene omgeving profiteer je maximaal van de faciliteiten van het taleninstituut en van de mogelijkheid om te oefenen en te netwerken met de internationale cursisten. Daarnaast heb je de vrijheid om je tijdens de taaltraining terug te trekken in je kamer als dat nodig is voor je concentratie of rust. In de avonduren kun je gebruikmaken van de faciliteiten in de ruime bar van ons instituut.  

Gastenverblijf Eikenheuvel beschikt over comfortabele kamers
In de pantry kun je de hele dag door een drankje nemen.

Inchecken

Overnacht je in gastenverblijf Eikenheuvel, dan kun je op zondagavond inchecken tussen 20.00 en 23.00 uur. 

Je verblijf tijdens het Language Weekend

Neem je deel aan een Language Weekend, dan verwachten we je op vrijdag om 19.00 uur. Na een kennismaking wordt het diner geserveerd.


De inrichting van je kamer

De kamers zijn eenvoudig ingericht met een eenpersoonsbed, een klein bureau, een tv en een badkamer met douche. Daarnaast is je kamer voorzien van handdoeken, een föhn en doucheproducten. In de nabijheid van je kamer vind je een klein drankenbuffet waar je zelf onder andere een kopje koffie of thee kunt nemen.

Een eenvoudige comfortabele kamer
Slimme opbergplekken creëren rust en ruimte
Zingen tijdens het douchen, natuurlijk in je doeltaal...
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.