Maaltijden

De juiste energie voor een dag studeren

De lunch en het diner vormen een onlosmakelijk onderdeel van je taaltraining bij Regina Coeli. Tijdens een lesdag leer je niet alleen op de formele lesmomenten. Ook op de informele momenten zoals tijdens de maaltijden ben je met de taal bezig. Je gebruikt de taal dan in ‘echte’ situaties met medecursisten of cursisten die jouw doeltaal als moedertaal hebben.

“We willen onze gasten verwennen en verrassen. We interpreteren de Europese keuken op een creatieve manier en combineren die met Aziatische invloeden. Alles is vers bereid! Met allergieën en speciale wensen houden we graag rekening.”

Maik Kentie, chef-kok

 


Openingstijden restaurant

  • Ontbijt: 7.00 - 9.00 uur
  • Lunch: 12.00 – 14.00 uur
  • Diner: vanaf 17.30. Bestel van dinsdag t/m vrijdag voor 18.00 uur

A la carte bestellen

Alle maaltijden worden verzorgd door de medewerkers van de catering in restaurant Eatwell. Je kunt je keuze voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner aan tafel maken via een app. Bediening vindt plaats op gepaste afstand.

Heb je specifieke dieetwensen, dan houden wij daar graag rekening mee. Je kunt je wensen vastleggen in je profiel in de app. Die informatie wordt gekoppeld aan je bestelling en vervolgens doorgegeven aan ons koksteam.

Al je vragen kun je stellen aan een medewerker van de catering in het restaurant.


Taaltafels

Tijdens je taaltraining volg je taaltafels onder leiding van een trainer. Dit zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij je in de doeltaal spreekt. Tijdens de overige maaltijden kun je zelf kiezen of je met je medecursisten wilt communiceren in je moedertaal of in de taal die je bestudeert.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.