Referentie Freek van Bedaf

CEO Pontes Group

Doel taaltraining Engels

“Ik wil weer Engels kunnen spreken zoals vroeger, toen ik veel reisde. Nu ik steeds meer mensen in het Engels coach, merk ik dat mijn taalkennis is weggezakt. Ook in het Engels wil ik goede coachgesprekken kunnen voeren.”

Programma

“Ik volg een programma van twee keer twee dagen. Dat is voor mij de ideale duur, want na twee dagen les zit mijn hoofd aardig vol. In de training komt een aantal aspecten aan bod. Ik heb iedere dag een les in presenteren. Daarin maak ik mijn eigen verhaal ronder en leer ik bepaalde zinsnedes die ik makkelijk kan toepassen. Met een andere taaltrainer besteed ik aandacht aan schrijven. Nu laat ik nog veel vertalen, maar ik wil mijn Engelse teksten zelf kunnen schrijven. En natuurlijk ontkom ik niet aan grammaticalessen. Ik maak fouten die veel Nederlanders maken. Nu ben ik me ervan bewust en weet ik wat goed is. Nu het toepassen in de praktijk nog!”

Ervaring

“Het is bijzonder hoe snel ik me thuisvoelde bij Regina Coeli. Dat komt door de taaltrainers en andere medewerkers maar ook door de medecursisten. Ik kom hier voor mezelf en krijg individueel les maar toch voelt het alsof ik samen studeer met de andere cursisten.”

En u?

Wilt u net als Freek goed Engels leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Engels of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`