Protocol Regina Coeli

Regina Coeli doet er alles aan om de taaltrainingen in het instituut zo veilig en plezierig mogelijk te laten verlopen, ook nu we te maken hebben met beperkingen in verband met het coronavirus. Naast gezondheid staat voor ons een optimale leeromgeving voorop, waarin onze cursisten en medewerkers zich prettig voelen.

Geldig coronatoegangsbewijs

Bij aankomst in ons instituut vragen we je om een geldig coronatoegangsbewijs te tonen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat alle cursisten en medewerkers zich veilig voelen en zich vrij kunnen bewegen tijdens de training.

Je kunt je coronatoegangsbewijs laten zien via de Coronacheck-app op je telefoon, of printen via www.coronacheck.nl. Een van onze medewerkers scant de QR-code uit je coronatoegangsbewijs en controleert of de gegevens kloppen met je identiteitsbewijs. Wij leggen geen gegevens vast.

Overige maatregelen voor een veilig verblijf

Wij houden de basisregels in acht. Dat doen we door middel van de volgende maatregelen:

  • We zorgen voor een goede ventilatie in het pand.
  • De leskamers zijn voorzien van een scherm tussen de werkplek van de cursist en die van de taaltrainers
  • In de pauzes zorgen we voor een goede spreiding van cursisten en medewerkers door extra koffiecorners in het pand.
  • Op diverse plekken in het pand zijn desinfectiezuilen geplaatst.
  • In iedere leskamer zijn desinfectiematerialen aanwezig (handdesinfectiemiddel, alcoholspray, microvezeldoekjes en tissues). Cursisten en taaltrainers kunnen daarmee zelf hun werkplek schoonmaken.
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.