Inschrijven

De eerste stappen zijn goud waard

Als u zich inschrijft bij Regina Coeli doorloopt u verschillende stappen. We stellen voor iedere cursist een taaltraject samen dat past als een warme jas. Om in korte tijd een vreemde taal goed te kunnen leren, volgt u een programma dat volledig op maat is samengesteld. Voordat uw taaltraining daadwerkelijk start, stemmen we het programma gezamenlijk af. 

Inschrijven bij Regina Coeli

Lees verderop meer over het inschrijven bij Regina Coeli voor:Inschrijven voor een individuele taalcursus of taalcoaching

Voordat u start met uw taalcursus doorloopt u de volgende stappen:

  1. U vult het inschrijfformulier in en kunt direct uw gegevens aanvullen in My Regina Coeli. Deze informatie is belangrijk ter voorbereiding van het adviesgesprek.
  2. Een medewerker van Regina Coeli neemt telefonisch contact met u op. U maakt een afspraak voor een adviesgesprek met een taaltrainer. Daarnaast kunt u een optie nemen op een trainingsperiode of uw training al boeken. 
  3. U voert een adviesgesprek met een taaltrainer over uw leerdoelen, wensen, niveau en mogelijkheden. Inschrijven voor een online taaltraining

Bent u geïnteresseerd in een online taaltraining? Dit is alleen mogelijk als u eerder een taaltraining bij Regina Coeli volgde. Vraag een online taaltraining aan vanuit My Regina Coeli of neem contact op met de afdeling Client Services via 073-6848790 of clientservices@reginacoeli.nl. Zij plannen een intake waarin u kennis kunt maken met alle technische aspecten. Bovendien stemmen zij de lessen met u en de taaltrainer af.


Inschrijven voor een incompany of groepstraining

Als u voor uw organisatie een incompany training of groepstraining wilt organiseren, dan kunt u hiervoor een aanvraag bij ons indienen. Een medewerker van de afdeling Client Relations neemt contact met u op om uw wensen gedetailleerd in kaart te brengen en samen met u een programma vast te stellen voor de training. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen: 073-6848790.

Iedere deelnemer voert een individueel adviesgesprek met een taaltrainer. Op die manier kunnen we het programma zo veel mogelijk op maat samenstellen. Indien gewenst kunnen de adviesgesprekken bij u op locatie plaatsvinden.Inschrijven voor een taalcursus voor een gezin

Bent u geïnteresseerd in een taalcursus voor uw gezin, vult u dan ons aanvraagformulier in. Een medewerker van de afdeling Client Relations bespreekt met u uw wensen en mogelijkheden. De volwassenen voeren ieder een individueel gesprek met een taaltrainer voorafgaand aan hun individuele taaltrajecten.

We spreken daarnaast graag met de kinderen om te horen wat hun interesses zijn en hoe zij het vinden om in een ander land te gaan wonen, zodat we voor hen een leuke en leerzame training kunnen samenstellen en ze daarna met zelfvertrouwen kunnen communiceren.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.