Leer tijdens de lockdown een taal vanuit huis

Ondanks de lockdown kun jij 2021 toch goed beginnen. Grijp deze periode aan om je kennis van een vreemde taal op een hoger peil te brengen. Of begin met het leren van een nieuwe taal. Gewoon vanuit huis, maar wel met face-to-face lessen van een taaltrainer van Regina Coeli volgens een persoonlijk programma.

Een persoonlijke training op afstand

Je volgt 10 online lessen met een taaltrainer in een periode van twee weken. Reserveer bijvoorbeeld iedere werkdag een uur voor een online les. Of zorg voor nog meer focus en boek meerdere lessen op een dag.

Tijdens een les ben je 50 minuten intensief aan het converseren via Skype. Je oefent met situaties die jij in de praktijk tegenkomt en krijgt tips die jou verder helpen.

Tussen de individuele lessen door oefen je in de online leeromgeving van Regina Coeli. Je kunt aan de slag met grammatica, het uitbreiden van je woordenschat en nog veel meer. Na je training heb je nog drie maanden toegang tot alle oefeningen.

Voordelen van blended learning

  • Een volledig individuele taaltraining op afstand
  • 1-op-1 lessen van een taaltrainer van Regina Coeli (native speaker)
  • Toegang tot een grote hoeveelheid online oefeningen


Deze training is beschikbaar in de volgende talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans


Voorwaarden en tarief

De training bestaat uit:

  • 10 online privélessen van een taaltrainer, op te nemen voor 1 maart 2021 in twee opeenvolgende weken.
  • 3 maanden oefenen in de online leeromgeving van Regina Coeli


Zakelijke boeking € 1354,50
exclusief 21% BTW voor trainingskosten

Particuliere boeking € 1490
De taaltraining is vrijgesteld van BTW.

Meld je snel aan!

Wil je je tijd goed benutten? Meld je dan snel aan. Een medewerker van Client Services neemt daarna contact met je op voor het plannen van je lessen. Ook kun je dan natuurlijk al je vragen stellen.

aanmelden
Meld je snel aan!