Training voorzitten in het Engels

Efficiƫnte bijeenkomsten leiden

Leidt u regelmatig vergaderingen of andere bijeenkomsten in het Engels en heeft u het idee dat uw taalvaardigheid een efficiënte bijeenkomst in de weg zit, volg dan de korte training ‘Voorzitten in het Engels’. U leert hoe u een bijeenkomst op gang brengt, productief houdt en positief afsluit. Naast het taalgebruik komt ook de culturele kant van bijeenkomsten aan bod.

Opzet van de training

Tijdens deze individuele training oefent u met een taaltrainer alle vaardigheden die nodig zijn om een bijeenkomst voor te zitten. U leert de juiste termen en zinsconstructies om het gesprek te leiden, een discussie te begeleiden en een punt samen te vatten.

Het is een individuele training die volledig op uw niveau en doel wordt afgestemd. Tijdens een korte telefonische intake bepaalt u samen met een taaltrainer Engels het programma. Het is mogelijk om de training voorzitten in het Engels te combineren met een opfriscursus Engels voor nog meer zelfvertrouwen.

Het resultaat

Na afloop van de training beschikt u over de juiste taalvaardigheid om een bijeenkomst te leiden.

Voor wie?

De voorzitterstraining is geschikt voor iedereen die al redelijk vlot Engels spreekt, maar soms nog moet zoeken naar de juiste woorden of manieren om iets te zeggen.

Kan uw Engels wel een opfrisser gebruiken, dan stellen we graag een training voor u samen waarin we naast uw rol als voorzitter ook uw Engels naar een professioneler niveau brengen.

Data en kosten

We plannen de training op een dag die u schikt. Deze training is meestal ook last-minute te boeken. Op basis van het voorstel voor uw training, stellen we een offerte voor u samen. 

Tijdens uw training bent u de hele dag te gast bij Regina Coeli. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineert u uw privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten. Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaalt u € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor uw training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten.  


Schrijf u in!

Wilt u binnenkort een training voorzitten in het Engels volgen? Neem dan contact met ons op. Voor een last-minute boeking kunt u het best direct bellen met 073-6848790.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.