Training effectieve e-mails schrijven

Vlotter en beter e-mails schrijven

Schrijf je regelmatig e-mails in het Engels, Frans, Spaans, Duits of een andere vreemde taal en kost dat je veel tijd of merk je dat je je boodschap niet zo goed kunt overbrengen als in het Nederlands? Daar kun je iets aan doen! Bekijk de training...

Opzet van de training

In deze individuele training in ons instituut in Vught oefen je twee dagen met het schrijven van e-mails onder leiding van native speakers. Je eigen werk vormt de input voor deze training. Neem dus vooral e-mails mee die je hebt geschreven en ontvangen. Je leert hoe je een goede e-mail opbouwt en je werkt in de breedte aan je schrijfvaardigheid.

Je programma wordt samengesteld op basis van je doel, niveau en wensen. Tijdens een korte telefonische intake bepaal je samen met een taaltrainer het programma.

Het resultaat

Na afloop van de training schrijf je makkelijker professionele e-mailberichten. Je productiviteit en de effectiviteit van je e-mails nemen toe.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor jou als je al regelmatig berichten in het Engels schrijft (vanaf B1-niveau).

Data en kosten

We plannen de training op dagen naar keuze (maandag tot en met vrijdag). Op basis van het voorstel voor je training, stellen we een offerte voor je samen. 

Tijdens je training ben je de hele dag te gast bij Regina Coeli. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineer je je privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten. Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaal je € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor je training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten.  

Let op: tijdelijk kun je deze training alleen online volgen (tegen een gereduceerd tarief).
Lees verder voor de mogelijkheden >


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.