Training effectieve e-mails schrijven in het Engels

Vlotter en beter e-mails schrijven

Schrijft u regelmatig e-mails in het Engels en kost dat u veel tijd of merkt u dat u uw boodschap niet zo goed kunt overbrengen als in het Nederlands? Dan is deze training Engels gericht op het schrijven van e-mails een goede investering voor u.

Opzet van de training

In deze individuele training in ons instituut in Vught oefent u twee dagen met het schrijven van e-mails onder leiding van native speakers. Uw eigen werk vormt de input voor deze training. Neem dus vooral e-mails mee die u heeft geschreven en ontvangen. U leert hoe u een goede e-mail opbouwt en u werkt in de breedte aan uw schrijfvaardigheid.

Uw programma wordt samengesteld op basis van uw doel, uw niveau en uw wensen. Tijdens een korte telefonische intake bepaalt u samen met een taaltrainer Engels het programma.

Additionele begeleiding na de training is mogelijk. Blijf bijvoorbeeld via e-mail in contact met een taaltrainer om uw schrijfvaardigheid op peil te houden.

Het resultaat

Na afloop van de training schrijft u makkelijker professionele e-mailberichten. Uw productiviteit en de effectiviteit van uw e-mails nemen toe.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor u als u al regelmatig berichten in het Engels schrijft (vanaf B1-niveau).

Data en kosten

We plannen de training op dagen naar keuze (maandag tot en met vrijdag). Op basis van het voorstel voor uw training, stellen we een offerte voor u samen. 

Tijdens uw training bent u de hele dag te gast bij Regina Coeli. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineert u uw privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten. Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaalt u € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor uw training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten.  


Schrijf u in!

Wilt u binnenkort een training effectieve e-mails schrijven in het Engels volgen? Neem dan contact met ons op. Voor een last-minute boeking kunt u het best direct bellen met 073-6848790.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.