Taalboost (opfriscursus)

Activeer uw kennis van het Engels

Moet je binnenkort voor je werk of privé in een vreemde taal communiceren en is het al even geleden dat je een gesprek voerde in die taal? Dan vind je het wellicht prettig om een opfriscursus te volgen. Je kunt bij Regina Coeli terecht voor een korte persoonlijke taalboost. Daarin werk je gericht aan de punten die voor jou van belang zijn.

Opzet van de training

Een taaltrainer stelt een persoonlijk programma voor je samen op basis van de informatie uit de intake. Onderdelen van je programma kunnen zijn:

  • Conversatie
  • Grammatica
  • Schrijfvaardigheid
  • Uitspraak

Je volgt vier privélessen per dag. De tussenliggende uren benut je volop door het oefenen met multimediaoefeningen, het voorbereiden van opdrachten en het bestuderen van de lesstof. Tijdens je training ben je de hele dag te gast bij Regina Coeli. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineer je je privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten.

Het resultaat

Het belangrijkste doel van de opfriscursus is dat je  gaat praten en voldoende zelfvertrouwen opbouwt om ook na de training in de vreemde taal te blijven spreken.

Voor wie?

De taalboost is geschikt voor iedereen die ooit les heeft gevolgd in de taal en de taal al een hele tijd niet gesproken heeft. Met een opfriscursus ben je snel weer op niveau. 

Data en kosten

We plannen de training op dagen naar keuze (maandag tot en met vrijdag). We stellen graag een offerte voor je samen. 

Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaal je € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor je training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten. 

Let op: tijdelijk kun je de taalboost alleen online volgen (tegen een gereduceerd tarief).
Lees verder voor de mogelijkheden >


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.