Sollicitatietraining

Goed voorbereid op sollicitatie

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek in het Engels, Duits, Frans of een andere taal en wil je goed voor de dag komen zonder te stuntelen? Oefen met een van de taaltrainers van Regina Coeli met het voeren van je sollicitatiegesprek.

Opzet van de training

Je oefent met het voeren van een sollicitatiegesprek op basis van een door jouw gekozen vacature en je curriculum vitae. Je behandelt de typische sollicitatievragen die je kunt verwachten. Die vragen zijn vaak anders dan wanneer je een sollicitatiegesprek hebt met een Nederlandse recruiter. Samen met de taaltrainer zoek je manieren waarop je je sterke punten en je motivatie om te solliciteren het best kunt verwoorden. Je bent daardoor goed voorbereid op uw gesprek.

De sollicitatietraining is een individuele training die volledig op jouw niveau en doel wordt afgestemd. Tijdens een korte telefonische intake bepaal je samen met een taaltrainer het programma. Het is mogelijk om de sollicitatietraining te combineren met een opfriscursus.

Het resultaat

Na afloop van de training ben je goed voorbereid op je sollicitatiegesprek. Je weet hoe ke een sterk en correct antwoord kunt geven op de meest gestelde sollicitatievragen, maar ook hoe je kunt deelnemen aan de small talk voor en na het gesprek.

Voor wie?

De sollicitatietraining is geschikt voor iedereen die al redelijk vlot spreekt in de vreemde taal, maar soms nog moet zoeken naar de juiste woorden of manieren om iets te zeggen.

Data en kosten

We plannen de training op een dag die in jouw agenda past. Deze training is meestal ook last-minute te boeken. We stellen graag een offerte voor je samen. 

Tijdens de training ben je de hele dag te gast bij Regina Coeli. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineer je je privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten. Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaal je € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor je training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten.  

Let op: tijdelijk kun je de sollicitatietraining alleen online volgen (tegen een gereduceerd tarief).
Lees verder voor de mogelijkheden >


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.