Sollicitatietraining Engels

Goed voorbereid op een Engels sollicitatiegesprek

Heeft u binnenkort een sollicitatiegesprek in het Engels en wilt u goed voor de dag komen zonder te stuntelen in het Engels? Oefen met een van de taaltrainers van Regina Coeli met het voeren van uw sollicitatiegesprek in het Engels.

Opzet van de training

U oefent met het voeren van een sollicitatiegesprek op basis van een door u gekozen vacature en uw curriculum vitae. U behandelt de typische sollicitatievragen. Samen met de taaltrainer zoekt u manieren waarop u uw sterke punten en uw motivatie om te solliciteren het best in het Engels kunt verwoorden in uw eigen communicatiestijl. U bent daardoor goed voorbereid op uw gesprek.

De sollicitatietraining is een individuele training die volledig op uw niveau en doel wordt afgestemd. Tijdens een korte telefonische intake bepaalt u samen met een taaltrainer Engels het programma. Het is mogelijk om de sollicitatietraining te combineren met een opfriscursus Engels als het voor u al even geleden is dat u Engels sprak.

Het resultaat

Na afloop van de training bent u goed voorbereid op uw sollicitatiegesprek. U weet hoe u een sterk en correct antwoord kunt geven op de meest gestelde sollicitatievragen, maar ook hoe u kunt deelnemen aan de small talk voor en na het gesprek.

Voor wie?

De sollicitatietraining is geschikt voor iedereen die al redelijk vlot Engels spreekt, maar soms nog moet zoeken naar de juiste woorden of manieren om iets te zeggen.

Wilt u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten door uzelf beter te presenteren in het Engels, dan is de training personal branding in het Engels wellicht iets voor u.

Kan uw Engels wel een opfrisser gebruiken, dan stellen we graag een training voor u samen waarin we naast het voorbereiden van een sollicitatiegesprek ook uw Engels naar een professioneler niveau brengen.

Data en kosten

We plannen de training op een dag die u schikt. Deze training is meestal ook last-minute te boeken. Op basis van het voorstel voor uw training, stellen we een offerte voor u samen. 

Tijdens uw training bent u de hele dag te gast bij Regina Coeli. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineert u uw privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten. Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaalt u € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor uw training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten.  


Schrijf u in!

Wilt u binnenkort een sollicitatietraining Engels volgen? Neem dan contact met ons op. Voor een last-minute boeking kunt u het best direct bellen met 073-6848790.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.