Presentatietraining

Deskundig en vol vertrouwen presenteren in een vreemde taal

Geeft u binnenkort een belangrijke presentatie in een vreemde taal en wilt u overtuigend en vlot overkomen? Oefen met een van de taaltrainers van Language Institute Regina Coeli uw presentatie en krijg feedback die u direct leert toepassen.

Opzet van de training

Tijdens een presentatietraining ga je met een taaltrainer aan de slag met je eigen verhaal. Scherp de presentatie aan, oefen met presenteren, met het beantwoorden van vragen en het begeleiden van een discussie.

Het is een individuele training die volledig op jouw niveau en doel wordt afgestemd. Tijdens een korte telefonische intake bepaal je samen met een taaltrainer het programma. Het is mogelijk om de presentatietraining te combineren met een opfriscursus voor nog meer zelfvertrouwen.

Het resultaat

Na afloop van de training ben je klaar voor je presentatie. Je weet hoe je je boodschap het best kunt overbrengen en waar je aan moet denken als je presenteert in een andere culturele context. Zo is het nogal een verschil om te presenteren voor een groep Amerikanen of voor een groep Britten, voor Fransen of voor Duitsers. Waarop leg je de nadruk en welke vragen kun je verwachten?

Voor wie?

De presentatietraining is geschikt voor iedereen die al redelijk vlot spreekt in de vreemde taal, maar soms nog moet zoeken naar de juiste woorden of manieren om iets te zeggen.

Data en kosten

We plannen de training op een dag die jou uitkomt. Deze training is meestal ook last-minute te boeken. Op basis van het voorstel voor je training, stellen we een offerte voor je samen.

Tijdens je training ben je de hele dag te gast bij Regina Coeli. Je kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineer je je privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten.

Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaal je € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor je training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten. 

Tijdelijk kun je deze training alleen online volgen (tegen een gereduceerd tarief). 
Lees verder voor meer informatie >


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.