Presentatietraining Engels

Deskundig en vol vertrouwen in het Engels presenteren

Geeft u binnenkort een belangrijke presentatie in het Engels en wilt u overtuigend en vlot overkomen? Oefen met een van de taaltrainers van Language Institute Regina Coeli uw presentatie in het Engels en krijg feedback die u direct leert toepassen.

Opzet van de training

Tijdens een presentatietraining gaat u met een taaltrainer aan de slag met uw eigen verhaal. Scherp de presentatie aan, oefen met presenteren en met het beantwoorden van vragen en het begeleiden van een discussie.

Het is een individuele training die volledig op uw niveau en doel wordt afgestemd. Tijdens een korte telefonische intake bepaalt u samen met een taaltrainer Engels het programma. Het is mogelijk om de presentatietraining te combineren met een opfriscursus Engels voor nog meer zelfvertrouwen.

Het resultaat

Na afloop van de training bent u klaar voor uw presentatie. U weet hoe u uw boodschap het best kunt overbrengen en waar u aan moet denken als u presenteert in een andere culturele context. Zo is het nogal een verschil om te presenteren voor een groep Amerikanen of voor een groep Britten. Waarop legt u de nadruk en welke vragen kunt u verwachten?

Voor wie?

De presentatietraining is geschikt voor iedereen die al redelijk vlot Engels spreekt, maar soms nog moet zoeken naar de juiste woorden of manieren om iets te zeggen.

Kan uw Engels wel een opfrisser gebruiken, dan stellen we graag een training voor u samen waarin we naast het voorbereiden van een presentatie ook uw Engels naar een professioneler niveau brengen.

Data en kosten

We plannen de training op een dag die u schikt. Deze training is meestal ook last-minute te boeken. Op basis van het voorstel voor uw training, stellen we een offerte voor u samen.

Tijdens uw training bent u de hele dag te gast bij Regina Coeli. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineert u uw privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten.

Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaalt u € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor uw training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten. 


Schrijf u in!

Wilt u binnenkort een presentatietraining Engels volgen? Neem dan contact met ons op. Voor een last-minute boeking kunt u het best direct bellen met 073-6848790.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.