Opfriscursus Engels

Activeer uw kennis van het Engels

Moet u binnenkort voor uw werk of privé in het Engels communiceren en is het al even geleden dat u een gesprek voerde in het Engels? Dan vindt u het wellicht prettig om een opfriscursus Engels te volgen. U kunt bij Regina Coeli voor een korte persoonlijke taal boost. U werkt gericht aan de punten die voor u van belang zijn.

Opzet van de training

Een taaltrainer stelt een persoonlijk programma voor u samen op basis van de informatie uit de intake. Onderdelen van uw programma kunnen zijn:

  • Conversatie
  • Grammatica
  • Schrijfvaardigheid
  • Uitspraak

U volgt vier privélessen per dag. De tussenliggende uren benut u volop door het oefenen met multimediaoefeningen, het voorbereiden van opdrachten en het bestuderen van de lesstof. Tijdens uw training bent u de hele dag te gast bij Regina Coeli. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten, deelnemen aan de verschillende sociale activiteiten en alle maaltijden. Op die manier combineert u uw privélessen met native speakers met het oefenen met medecursisten.

Het resultaat

Het belangrijkste doel van de opfriscursus is dat u Engels gaat praten en voldoende zelfvertrouwen opbouwt om ook na de cursus Engels te blijven spreken.

Voor wie?

De opfriscursus Engels is geschikt voor iedereen die ooit Engelse les heeft gevolgd en de taal al een hele tijd niet gesproken heeft. Met een opfriscursus ben je snel weer op niveau. Wil je beter Engels leren spreken dan je ooit gedaan hebt, dan adviseren we een langere training, bijvoorbeeld een intensieve individuele taaltraining Engels.

Data en kosten

We plannen de training op dagen naar keuze (maandag tot en met vrijdag). Op basis van het voorstel voor uw training, stellen we een offerte voor u samen. 

Voor het volgen van een taaltraining bij Regina Coeli betaalt u € 883,= per dag. Dit is een totaalprijs voor uw training, inclusief alle maaltijden en overige activiteiten. 


Schrijf u in!

Wilt u binnenkort een opfriscursus Engels volgen? Neem dan contact met ons op. Voor een last-minute boeking kunt u het best direct bellen met 073-6848790.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.