Korte taaltrainingen

  Naar het taalaanbod

Leer Arabisch

Arabisch

Een solide basis in modern standaard Arabisch

Leer Arabisch op de manier die bij u past. U volgt bij Regina Coeli een individuele training, die volledig op maat is gemaakt voor u.

Leer Chinees

Chinees

Leer de taal en de gebruiken

In korte tijd Chinees leren spreken kan! De training Chinees van Regina Coeli is een van de weinige die is afgestemd op westerse leermethoden en is zeer geschikt als u wilt zakendoen in China.

Leer Duits

Duits

Deutsch lernen macht Spass!

Wat uw beroep ook is, de taaltrainers Duits van Regina Coeli leren u zakelijk communiceren in het Duits. Met praktijkgerichte rollenspellen komt de taal tot leven.

Leer Engels

Engels

Met zelfvertrouwen communiceren

Op een professioneel niveau Engels spreken, leert u bij Regina Coeli. Dat kan in een intensief programma of tijdens een korte training.

Leer Frans

Frans

Vlot Frans leren spreken

Spreken de Fransen u te rap of kunt u zelf niet zo goed uit uw woorden komen? Onze taaltrainers uit Frankrijk en Wallonië leren u de taal door uren met u te converseren in het Frans.

Leer Italiaans

Italiaans

Genieten van de taal en de cultuur

Leer Italiaans op uw niveau en op een manier die het beste bij u past. In de lessen met een van onze Italiaanse taaltrainers waant u zich in Italië.

Leer Nederlands

Nederlands

Voor beginners en gevorderden

Wilt u Nederlands leren spreken? Beter uit uw woorden komen? Of werken aan een meer Nederlandse uitspraak? Wat uw doel ook is, wij helpen u graag.

Leer Portugees

Portugees

Met Portugees de wereld rond

Portugees wordt gesproken op veel plekken in de wereld. Onze taaltrainers zijn afkomstig uit Portugal en Brazilië en leren u snel de taal en cultuur. Of u de taal nu nodig heeft voor uw werk of voor privédoeleinden.

Leer Russisch

Russisch

Op hoog niveau Russisch leren

Leer Russisch spreken volgens de unieke methode van Regina Coeli.

Leer Spaans

Spaans

Ondergedompeld in de Latijnse cultuur

De Spaanse taal wordt bij Regina Coeli gedoceerd door taaltrainers uit Spanje en Zuid-Amerika. Met veel persoonlijke aandacht leren ze u de taal en (zakelijke) cultuur beter kennen.

Beleef een taaltraining

Benieuwd hoe onze aanpak in de praktijk werkt? Niemand kan dat beter vertellen dan onze cursisten zelf. Zij delen dan ook graag hun ervaring tijdens een verblijf bij Regina Coeli!

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.