Volg ook eens een korte training Engels bij de Nonnen

door Regina Coeli

Language Institute Regina Coeli staat bij de meeste mensen bekend als het taleninstituut waar je een week naartoe gaat en na die week een heel stuk beter kunt communiceren in een vreemde taal. Dat klopt. En we doen meer. Soms kun je namelijk in vijf dagen niet bereiken wat je moet kunnen en geven we je het advies om bijvoorbeeld een training van drie weken te volgen. En in andere gevallen ben je al sneller op het juiste niveau omdat je bijvoorbeeld al veel kennis hebt van de vreemde taal.

Eigenlijk kan alles bij Regina Coeli. Dat komt omdat we een persoonlijk programma voor je vaststellen. Zo kun je een dagdeel komen oefenen voor je een echt sollicitatiegesprek in het Engels gaat voeren, een dag samen met een taaltrainer Engels werken aan je presentatie of twee dagen intensief werken aan het creëren van een personal brand in het Engels.

Gerichte tips voor communiceren in het Engels

Het is algemeen bekend dat de meeste Nederlanders een aardig mondje Engels spreken. In sommige situaties is dat echter niet voldoende en is het handig om vooraf een aantal tips te krijgen waarmee je makkelijker uit je woorden komt en steviger in je schoenen staat. Ook daarvoor gaan veel mensen naar ‘de Nonnen’, naar ons dus.

Neem bijvoorbeeld een bedrijf waarvan de Nederlandse directie steevast jaarlijks de Engelse presentatie voor de Executive Board bij ons komt voorbereiden. Of iemand die na jaren werken bij een bank bij ons haar Engels komt opfrissen en tegelijkertijd werkt aan een sterk Engels cv en dito presentatie op LinkedIn.

Leer precies wat je nodig hebt

Omdat wij alles op maat doen, leer je efficiënt precies wat je nodig hebt en hoef je je niet door een hele cursus heen te worstelen voordat je vindt wat je eigenlijk nodig hebt. Bovendien leer je bij Regina Coeli van native speakers die je de juiste culturele tips kunnen geven.

Denk bijvoorbeeld eens aan:


Kortom, er is veel mogelijk bij Regina Coeli. Wat je niveau ook is, als je zelf geen native speaker bent, is het altijd een goede investering om je verder te professionaliseren in het Engels.


Beter Engels leren?

Wilt u beter kunnen presenteren in het Engels, minder tijd kwijt zijn met het schrijven van Engelse mails of een Engels sollicitatiegesprek gedegen voorbereiden? We gaan graag samen met u aan de slag. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen.


Deel deze pagina


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.