Tijdelijk geen face-to-face lessen

16 maart 2020
door Regina Coeli

In verband met de voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus stoppen we tijdelijk met het verzorgen van face-to-face lessen. Het taleninstituut in Vught is momenteel gesloten voor cursisten. Maar we gaan online verder!

Tijdelijk bieden we blended learning aan tegen een aantrekkelijk tarief. Hierdoor kun je ook vanuit huis een vreemde taal leren en toch face-to-face les krijgen van een taaltrainer. Daarmee bieden we de flexibiliteit die nu nodig is, met de kwaliteit van Regina Coeli. Lees meer over dit aanbod >

Online lessen en intakegesprekken gaan door volgens planning. 

Regina Coeli blijft bereikbaar. Omdat de meeste medewerkers thuis aan het werk zijn, kunt u ons daarom het best bereiken via een van de online formulieren. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op.

Veelgestelde vragen over de maatregelen i.v.m. corona

Kan ik nu een taaltraining boeken bij Regina Coeli, ondanks de huidige sluiting?

Je kunt ook nu gewoon een training aanvragen. De intake met de taaltrainer doe je telefonisch of via Skype. Vervolgens ontvang je zoals gebruikelijk een persoonlijke offerte. Je kunt daarna direct starten met ‘blended learning’.

Met blended learning volg je – tegen een tijdelijk lager tarief – alvast online lessen van een taaltrainer. Zodra Regina Coeli weer open gaat, kun je de rest van je taaltraining op onze locatie volgen.

Wil je je volledige training in het instituut in Vught volgen, dan kunnen we onder voorbehoud een training voor je inplannen.

Ik heb een training geboekt, maar ik maak me zorgen over het Coronavirus. Hebben jullie een annuleringsmogelijkheid vanwege het virus?

Je kunt je training kosteloos verplaatsen of alvast beginnen met een ‘blended’ programma als je op korte termijn wilt starten. Je volgt dan alvast enkele online lessen met een taaltrainer en oefent in de online leeromgeving. Later volg je een kortere taaltraining in het instituut. De lengte van je training in het instituut is afhankelijk van het aantal lessen dat je inmiddels online hebt gevolgd.

Kan ik wellicht een training online volgen, gezien we zo veel mogelijk binnen moeten blijven (en nu ook het instituut gesloten is)?

Jazeker! We bieden een blended training aan waarbij je online face-to-face lessen volgt in combinatie met oefenen in het online leerplatform. 


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.