Regina Coeli vanaf 7 juni weer geopend voor cursisten

22 mei 2020
door Regina Coeli

Het team van Regina Coeli bereidt zich voor om de deuren voor cursisten te openen vanaf zondag 7 juni. Met inachtneming van alle richtlijnen en protocollen gaat Regina Coeli weer taaltrainingen verzorgen in het instituut. Daarnaast gaat Regina Coeli verder met het verzorgen van online taaltrainingen.

Van start met intensieve weken

Om de veiligheid van cursisten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, ontvangt Regina Coeli de eerste periode alleen cursisten die een training volgen van maandag tot en met vrijdag en in gastenverblijf Eikenheuvel overnachten. Zodra er de mogelijkheid is om ook kortere trainingen in het instituut te verzorgen, zullen we het aanbod uitbreiden.

Wil je zo snel mogelijk een taaltraining volgen bij Regina Coeli, vraag dan een intensieve individuele taaltraining aan van maandag tot en met vrijdag. In andere gevallen kun je een online training volgen. Geef je er de voorkeur aan om een korte training in het instituut te volgen, laat het ons dan alvast weten.

Maatregelen voor veiligheid en hygiëne

Regina Coeli heeft diverse maatregelen getroffen om de veiligheid en hygiëne zoveel mogelijk te waarborgen, zoals:

  • Cursisten krijgen een vaste werkkamer voor de hele week waarin ze les krijgen van maximaal twee taaltrainers. Cursist en taaltrainer zijn gescheiden door middel van een scherm.
  • Een cursist heeft een vaste plek in het restaurant en bestelt ontbijt, lunch en diner met behulp van een app. Bediening vindt plaats op gepaste afstand.
  • Er geldt zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer in en om het pand. Daarnaast is op diverse plekken de anderhalvemeter afstand aangegeven met behulp van stickers.
  • De schoonmaak van alle ruimtes waaronder de leskamers en de kamers in gastenverblijf Eikenheuvel gebeurt volgens aangepaste protocollen.
  • In iedere ruimte zijn voldoende desinfectiematerialen aanwezig.
  • Zowel cursisten als medewerkers worden uitgebreid geïnformeerd over de richtlijnen voor het werken binnen Regina Coeli.

Een volledig overzicht met maatregelen is te vinden in het protocol van Regina Coeli.

Online taaltrainingen

Tijdens de sluiting van Regina Coeli hebben veel mensen gebruik gemaakt van het aanbod om een online taaltraining te volgen. Omdat we de komende periode een beperkt aantal cursisten in het instituut kunnen ontvangen, blijven we deze online lessen aanbieden als alternatief voor korte trainingen en incompanytrainingen.


Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.