Regina Coeli is aanwezig op de emigratiebeurs

door Regina Coeli

Op 1 en 2 april is Regina Coeli met een stand aanwezig op de emigratiebeurs in Houten. In de stand (nr. 303) kun je in gesprek met taaltrainers, allemaal native speakers en naar Nederland geëmigreerd. Ervaringsdeskundigen bij uitstek dus.

Een veeltalige stand

In de stand kun je een persoonlijk recept voor een nieuwe taal krijgen. Ga in gesprek met een taaltrainer Frans, Spaans, Italiaans of Portugees en ontdek hoe leuk het is om in een vreemde taal met iemand te spreken. Je kunt ook een cultuurpuzzel maken waarmee je kans maakt op een mooie prijs.

 

Informatiebijeenkomst ‘Encantado, Enchanté, Molto piacere, Muito gosto…’

Daarnaast verzorgen we beide dagen een informatiesessie met de titel ‘Encantado, Enchanté, Molto piacere, Muito gosto… Groet je nieuwe buren’. Bezoekers aan de beurs kunnen hier gratis aan deelnemen.

In deze sessie vertellen taaltrainers van Regina Coeli meer over het belang van het spreken van de taal en gaan ze in gesprek met de aanwezigen.

Gratis kaarten

Als exposant mogen we een aantal gratis kaarten weggeven. Ben je daarin geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar hello@reginacoeli.nl

Graag tot ziens op de emigratiebeurs!

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.