NRTO-keurmerk voor Language Institute Regina Coeli uit Vught

door Regina Coeli

Language Institute Regina Coeli heeft als een van de eerste private opleiders in Nederland het NRTO-keurmerk ontvangen. Op 7 juli ontving algemeen directeur Harm Jan Bouwknegt het certificaat uit handen van Hans Hillen, Ria van ’t Klooster en Silvan Ammeraal van de NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. 
 
Het NRTO-keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. De branchevereniging voor private opleiders heeft acht kwaliteitseisen geformuleerd waaraan leden moeten voldoen om het keurmerk te mogen voeren. Het NRTO-keurmerk moet iedereen die zoekt naar een opleiding of cursus, de zekerheid geven dat hij te maken heeft met een professionele organisatie die kwaliteit levert.

Harm Jan Bouwknegt: “Language Institute Regina Coeli heeft dit voorjaar de audit om te voldoen aan het keurmerk succesvol doorlopen. We zijn dan ook trots dat we naast de titel ‘Beste Opleider van Nederland’ in 2013, 2014 en 2015 nu ook als één van de eerste leden het NRTO-keurmerk mogen voeren.

We vinden het geweldig dat ook onze partner UNI-Learning tot de eerste gecertificeerde leden van de NRTO behoort. Zij ondersteunen ons in het aanbieden van een e-learningplatform aan onze cursisten waarmee zij voor, tijdens en na de taaltraining hun taalvaardigheid op een interactieve en leuke manier kunnen oefenen. Voor onze cursisten betekent dit een dubbele bevestiging van hun keuze!”

Hoge klanttevredenheid Language Institute Regina Coeli

In 2015 beoordeelden cursisten hun taaltraining bij Language Institute Regina Coeli gemiddeld met een 9,0. Bijna 90% van hen volgde een intensieve individuele taaltraining, die in de volksmond ook bekend staat als ‘de week naar de Nonnen’. Bij Language Institute Regina Coeli is het mogelijk om een training te volgen in acht talen: Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees en Spaans.

Beproefde onderwijsmethode

Language Institute Regina Coeli is gespecialiseerd in intensieve individuele taaltrainingen op maat. Met het oog op het geboden maatwerk is het van het grootste belang dat iedere individuele training het best mogelijke resultaat oplevert. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ten eerste de inzet van hoogopgeleide native speakers als taaltrainer, ten tweede doordat iedere individuele training in samenspraak met de cursist op maat wordt samengesteld en geëvalueerd en ten derde doordat het instituut gebruikmaakt van de beproefde onderwijsmethode waarvoor de zusters de basis legden.

Investeringen in optimale leeromgeving

De kern van de methode is dat de lessen zo veel mogelijk worden toegespitst op de cursist. Dat betekent dat iedere cursist individueel begeleid wordt en een persoonlijk programma volgt dat heel concreet toewerkt naar het behalen van de persoonlijke leerdoelen. Binnen de methode van Regina Coeli is ook een rustige leeromgeving van groot belang. Dat is de reden waarom het instituut het laatste jaar heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een inpandig gastenverblijf, nieuwe studieruimtes en de omgeving rond het pand opnieuw is ingericht.


Deel deze pagina


Goede voornemens? Lees hoe je een taal leert!

Het taleninstituut, gevestigd op het terrein van het voormalig klooster.
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.