Nieuwe algemeen directeur Regina Coeli

door Regina Coeli

Huub Dekkers wordt per januari 2022 aangesteld als algemeen directeur bij Regina Coeli. Hij volgt in die functie Harm Jan Bouwknegt op, die ruim acht jaar leiding gaf aan het taleninstituut in Vught.

Huub is de afgelopen vijf jaar bestuurder geweest bij onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau CINOP. Daarvoor werkte hij onder andere bij PWC, het Albeda College in Rotterdam en Tilburg University.

Regina Coeli staat al decennia bekend om ‘het weekje naar de Nonnen’. Onder Harm Jan Bouwknegt paste het instituut zich meer aan op de wensen van professionals en bedrijven. Zo zette Regina Coeli kortere taaltrainingen en trainingen voor jongeren steviger in de markt en werd gestart met het aanbieden van trainingen in het weekend. Een andere belangrijke ontwikkeling die het instituut in deze periode doormaakte, was de uitbreiding met een gastenverblijf, zodat cursisten nu op locatie kunnen overnachten.

Huub Dekkers gaat samen met onderwijsdirecteur Esther van Berkel leiding geven aan het instituut met ruim 200 medewerkers. Het merendeel daarvan bestaat uit taaltrainers die afkomstig zijn uit alle hoeken van de wereld en in Vught hun taal en cultuur overbrengen aan cursisten. Door de volledig persoonlijke en intensieve programma’s zijn de resultaten van een taaltraining bij Regina Coeli zo goed dat het instituut een sterk imago heeft in binnen- en buitenland.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.