Leer krachtige Nederlandse teksten schrijven

door Regina Coeli

Wist u dat u bij Regina Coeli ook terecht kunt voor trainingen Nederlandse Schrijfvaardigheid? Deze korte intensieve schrijftraining is speciaal ontwikkeld voor professionals en managers die werkzaam zijn op HBO of universitair niveau. In de training komen allerlei onderwerpen aan bod: van spelling en het gebruik van leestekens tot stijlelementen die een tekst prettiger leesbaar maken. Het doel is dat u aan het eind van de training voldoende bagage heeft om teksten te schrijven; of het nu gaat om zakelijke correspondentie of het schrijven van rapporten.

Individuele aanpak voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid

De training Schrijfvaardigheid volgt voor een groot deel het stramien van de succesformule van onze trainingen. De training is individueel, er is een mix van privélessen en zelfstudie en de taaltrainers hebben zich gespecialiseerd in het verbeteren van schrijfvaardigheid. Regina Coeli is uniek als het gaat om onze individuele aanpak. Schrijven is een individueel proces. Het is dan ook logisch dat we één-op-één lessen aanbieden in plaats van groepslessen.

Doel: vol zelfvertrouwen zelfstandig teksten schrijven

Armelle Meijerink, taaltrainer Nederlands, is de auteur van de syllabus Nederlandse Schrijfvaardigheid. “De syllabus behandelt alle onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de training. Natuurlijk zijn er allerlei opdrachten in verwerkt, zodat een cursist direct praktisch aan de slag kan. Er staan ook grappige voorbeelden in van foutief taalgebruik. Het doel is dat een cursist na afloop van de training vol zelfvertrouwen zelfstandig teksten kan schrijven.”

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een taaltraining?

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Inge Janssens
Medewerker Client Services

Deel deze pagina


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.